lechud napisał(a):Na przykładzie Novalji na Pagu powiem , że jest tam ośrodek zdrowia i dysponują chyba nawet dwoma ambulansami. W godzinach nocnych z tego co się zdąrzyłem dowiedzieć też jest czynne.
Serce w pasy napisał(a):lechud napisał(a):Na przykładzie Novalji na Pagu powiem , że jest tam ośrodek zdrowia i dysponują chyba nawet dwoma ambulansami. W godzinach nocnych z tego co się zdąrzyłem dowiedzieć też jest czynne.
Jeszcze kilka pytań.Koncentruję się na Korculi.
1.Ile kosztuje prom na Korculę i czy odpływa ze Splitu bo tak mi pokazuje Map24.pl czy z innego portu?
2.Czy od 15 do 22 sierpnia jest możliwe znalezienia noclegów w ciemno bez rezerwacji tak jak na lądzie czy raczej graniczy to z cudem?
3. Jak często pływają promy na ląd z Korculi aby dostać się do Dubrownika?
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Serce w pasy napisał(a):lechud napisał(a):Na przykładzie Novalji na Pagu powiem , że jest tam ośrodek zdrowia i dysponują chyba nawet dwoma ambulansami. W godzinach nocnych z tego co się zdąrzyłem dowiedzieć też jest czynne.
Jeszcze kilka pytań.Koncentruję się na Korculi.
1.Ile kosztuje prom na Korculę i czy odpływa ze Splitu bo tak mi pokazuje Map24.pl czy z innego portu?
2.Czy od 15 do 22 sierpnia jest możliwe znalezienia noclegów w ciemno bez rezerwacji tak jak na lądzie czy raczej graniczy to z cudem?
3. Jak często pływają promy na ląd z Korculi aby dostać się do Dubrownika?
http://www.medplov.hr/
http://www.jadrolinija.hr/
tu znajdziesz wszystkie odpowiedzi na swoje pytania...
że o tysiącu tematów forumowych nie wspomnę
Serce w pasy napisał(a):Pytam bo na pewno ktoś jechał i może podać praktyczne rady. Bez przeczesywania forum trzy lata
jorgus111 napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Pytam bo na pewno ktoś jechał i może podać praktyczne rady. Bez przeczesywania forum trzy lata
Przecież masz podane gotowe linki - wystarczy otworzyć wejść w rozkład i cennik i poczytać jakie przeczesywanie forum a jeżeli nawet to wyszukiwarka działa....
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Ale powiedź, o jakie praktyczne porady Ci chodzi??? Linki na rozkłady rejsów i cenniki masz (wszystko na stronach przewoźników)... Czego jeszcze Ci trzeba? Kupujesz bilet, wsiadasz, płyniesz i wysiadasz...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne