poczytałem kilka postów które znalazłem, lecz nie było tam tego co mnie zainteresowało odnośnie Cres'u.
Proszę tych co byli w ostatnich dwóch latach na tej wyspie, o wskazanie fajnie położonych miejsc/miejsowości, gdzie można by spędzić dwa tygodnie z dzieciakami.
Chodzi mi o płytką wodę, piasek lub żwirek lub małe kamyki, a nie skaliste lub betonowe miejsca do opalania. Najchętniej plaże położone w małych zatoczkach z ciepą i przezroczystą wodą.
Chętnie bym obejżał przykładowe zdjęcia.
Chętnie skożystałbym z namiarów na apartamenty w rozsądnych cenach i miłym fajnym standardzie. Nie zależy mi na luksusach, klimy nie musi być jeśli apartament jest położony w fajnym miejscu z ładnym widokiem...
Szczytem mażeń byłby domek nad samym morzem
Proszę o opis i fotki, najchętniej na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub tu, na forum aby i inni skorzystali.
Jeśli gdzieś był ten temat lub relacja a ja ją przeoczyłem, poproszę o linka na nią.
Może ktoś wie, czy na tej wyspie, lub w najbliższej okolicy wyspy jest stacja z LPG po trasie wiem gdzie tankować, natomiast w rejon Istrii i Cresu jadę pierwszy raz?
Z góry dziękuję.
Tomek

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)