dokladnie tak jest
bliskos trogiru jest bardzo duzym plusem, my bylismy tam prawie codziennie wieczoren na kolacji, piwku czy cocktailu.
ja zwiedzilem wyspe calutka bo juz od 5,30 nie moge spac
Madzik68 napisał(a):Czy ktoś był na Ciovo - Mastrince?? I jakie były Wasze opinie i wspomnienia z tego miejsca? Po powrocie zdam relację, oczywiście dołączę zdjęcia.
Byliśmy rok temu dokładnie w Mastrince, wróciliśmy bardzo zadowoleni, w tym roku mąż prosi o powtórkę nie wiem gdzie macie kwaterę, my mieliśmy sporo pod górkę, bardzo sporo ale przyzwyczailismy się i dzielnie wspinaliśmy w upale apartament był ok, widok z tarasu fantastyczny, właścicielki bardzo miłe, blisko do Trogiru, gdzie szwendaliśmy się wieczorkami, do plaży którą sobie upodobalismy mieliśmy spory kawałek, te które były najblizej nie bardzo nam pasowały, niestety nie udało nam się zwiedzić wyspy, bo zwyczajnie nie było czasu, robiliśmy wypady do Splitu, Sibenika, Wodospadów Krka, Dubrovnika, zaliczyliśmy też fish picnik na Soltę . W okolicy jest kilka sklepów czynnych do 20 albo 21 . Na przeciwko jest lotnisko, przez dzień-dwa szalały tam helikoptery, kilka razy dziennie startowały i lądowały samoloty, nam to zupełnie nie przeszkadzało mimo hałasu być moze dlatego że byliśmy zauroczeni pozdrawiam i polecam się na przyszłość
andrzej.k napisał(a):dokladnie tak jest
bliskos trogiru jest bardzo duzym plusem, my bylismy tam prawie codziennie wieczoren na kolacji, piwku czy cocktailu.
ja zwiedzilem wyspe calutka bo juz od 5,30 nie moge spac
tomyy29 napisał(a):Wysoko? To znaczy ze podejscie do takiego domu jest bardzo ciężkie? . Pytam bo jade z 1,5 rocznym dzieckiem.