Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa CIOVO lub inna propozycja !!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bramdok
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bramdok » 29.06.2006 18:21

Witam wszystkich na forum .
Właśnie wybieram się do Croati w połowie Lipca na jakieś 6-7 dni - tyle wolnego :( .
Wybieram się ze swoją połowicą i trójką dzieci - dwoje 11-12 lat i jedno 4 latka , chciałem jakąś piaszczystą plażę -znalazłem na forum iż na wyspie CIOVO - jest takowa plaża !
Chciał bym się dowiedzieć czy znacie tam pewne apartamenty do wynajęcia !
Mam kilka ofert ale chciał bym z potwierdzeniem od was gdzie i jak !
Mam jeszcze jedno pytanko - planuje wyjazd w piątek - wiem iż większość gospodarzy życzy sobie od soboty lub niedzieli wynajme kwater! ale chciałem się dowiedzieć czy jak wracał bym w piątek nie będzie probemu iż nie opuszaczam kwatery w sobote ?

pozdrawiam ( napaleniec na CHORWACJE !!:))
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 29.06.2006 19:09

Na Ciovo już wszystko sprzedane.Tłok jak cholera.Turysta na turyście.Ciężko się minąć na wąskich uliczkach Ciovo żeby się spoconymi ciałami nie otrzec się o siebie.Jest plaża piaszczysta .Ma długośc 3 metrów ,szerokość okolo 2 metrów.Osobiście codziennie na nią wozi piasek Vedran nasz forumowicz.Także wstukaj w wyszukiwarce Vedran i on wszystko ci powi. :wink:
bramdok
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bramdok » 29.06.2006 21:14

To może być coś innego !
Może znasz coś wartego polecenia ??
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 30.06.2006 09:35

AndrzejJ. napisał(a):Na Ciovo już wszystko sprzedane.Tłok jak cholera.Turysta na turyście.Ciężko się minąć na wąskich uliczkach Ciovo żeby się spoconymi ciałami nie otrzec się o siebie.Jest plaża piaszczysta .Ma długośc 3 metrów ,szerokość okolo 2 metrów.Osobiście codziennie na nią wozi piasek Vedran nasz forumowicz.Także wstukaj w wyszukiwarce Vedran i on wszystko ci powi. :wink:

Witaj AndrzejJ

napisz list do google.. i podziekuj do ich..bo dzieki google.earth zobaczyles troche swiatu.. Teraz napewno wiesz gdzie jest chorwacja i mozesz udawac ze jestes profesorem geografii
Bietka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bietka » 02.07.2006 12:33

bramdok napisał(a):To może być coś innego !

Jedź na Ciovo tam jest pięknie, a korki jakoś można przeżyć. Plaże są kamieniste, a woda czysta, sporo knajpek. Byłam w zeszłym roku i za 5 dni jadę ponownie. Już nie mogę się doczekać. A kwaterę możesz opuścić w piątek. ja też tak robię żeby uniknąć korków.
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 03.07.2006 07:30

Bietka napisał(a):
bramdok napisał(a):To może być coś innego !

Jedź na Ciovo tam jest pięknie, a korki jakoś można przeżyć. Plaże są kamieniste, a woda czysta, sporo knajpek. Byłam w zeszłym roku i za 5 dni jadę ponownie. Już nie mogę się doczekać. A kwaterę możesz opuścić w piątek. ja też tak robię żeby uniknąć korków.

Nie pisz tak Bietka... zaraz Andrzej ci odpisze ze robisz reklame dla mnie...Jak na ciovo moze byc pieknie...i jak przezyc korki od kilka godzina za 1,5 km...
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 03.07.2006 09:31

Witam ,też uważam ,że na Ciovo jest super ,a korki ? korki są wszędzie taki już urok wakacji. Plaż piaszczystych tam nie ma ,ale sa takie żwirkowe -można je poszukać sobie bo jest ich kilka ,oprócz tego można się byczyć na skałkach chociaż jeżeli jedziecie z maluchami to tylko na żwirek . Apropo docinków do Vedrana to myslę ,że niektórzy forumowicze powinni sie czegoś nauczyć . Myslę,że dobrze ,że jest taka osoba jak Vedran bo przynajmniej można się czasami poradzić,a jak ktoś chce apartament to sobie załatwia na prv i już .Zupełnie nie rozumiem tej złośliwości . :wink:
mpapu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mpapu » 03.07.2006 09:44

Tydzień temu jechałem na Ciovo 0,5 km tylko 40 min i to było ponoc szybko. Jeżeli plaże to tylko od strony morza. Od strony kaszteli woda jest mniej szysta ale da sie przeyżyć. Trwaja jakies rooty drogowe więc jazda jest troszke upierdliwa.
viverka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) viverka » 03.07.2006 11:52

Nie straszcie mnie z tymi korkami 8O przecież jeśli tak będzie faktycznie to moja druga połowa mnie zabije zanim dojedziemy do celu (niezważając na miłość :wink: ).. mam nadzieję że we wrześniu jest to mniej uciązliwe :)
mpapu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mpapu » 03.07.2006 11:56

Jeśli chodzi o Dubrownik to jeszcze we wrześniu bedzie sporawy ruch. Ja miałem szczęscie nie z tej ziemi, po pół godzinie szukania( godzina 11) znalazlem w ciasnej uliczce kawalek miejsca. (tylko troszke przesunołem motorower i sie zmiesciełm;-)) za totalna darmoche i to przy centrum.
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 03.07.2006 11:58

we wrzesniu korka nie bedzie, moze
ale moze od strony kaszteli troszke syfiaste jest (butelki, puszki itp)
do lotniska mozna sie przyzwyczaic :D
viverka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) viverka » 03.07.2006 11:59

Mnie tam bardziej chodzi o Ciovo bo tam mamy mieszkać.. ale Dubrovnik też w planach do odwiedzenia jest :wink:
mpapu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mpapu » 03.07.2006 12:05

Od strony zatoki to woda jest dużo mniej przejżysta( wpływ Splitu) ale i tak balytk duuzo brudniejszy
arach22
Plażowicz
ciovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) arach22 » 04.07.2006 17:02

własnie wróciłem z CIOVO , miejscowosc OKRUG DONJI , plaze kamieniste to fakt , ale jest super mozna bez problemu znalezć sobie zakątek dla rodzinki z maluchem [ sam tak zrobiłem i było super !! ]
mega35
Podróżnik
Re: ciovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) mega35 » 04.07.2006 18:06

arach22 napisał(a):własnie wróciłem z CIOVO , miejscowosc OKRUG DONJI , plaze kamieniste to fakt , ale jest super mozna bez problemu znalezć sobie zakątek dla rodzinki z maluchem [ sam tak zrobiłem i było super !! ]

Dzisiaj wróciłam z CIOVO plaża piękna wysypana nowiutkim żwireczkiem nie potrzebne są karimaty ja leżałam na ręczniku a co do tych korków to nie przesadzajmy miejscowość przepiękna do trogiru kursują co pół godziny łódeczka 12 kun dorosły i 6 kun dziecko
i powiem że jakoś nie widziałam aby był taki potworny tłok MNIE POMÓGŁ WSZYSTKO ZORGANIZOWAĆ VEDRAN MIMO IŻ GO WYKOŃCZYŁAM PSYCHICZNIE TO JEDNAK DOJECHAŁAM JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I NA 100% JADĘ W PRZYSZŁYM ROKU jeżeli coś chcesz wiedzieć więcej pytaj na forum lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :lol: 8) :lol:
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone