SDI napisał(a):....pierwszy raz na Istrze a teraz na wyspie Brać a konkretnie Splitska od 2 do 15 lipca na marginesie padło na Brać po przeczytaniu relacji Ines za co jeszcze raz dziękuję.Brać a zwłaszcza Splitska to oaza spokoju ,akumulatorki naładowane na 200 procent
mokonma napisał(a):Witam .Jade na wyspe 21 wrzesnia...Ciekawa jestem jak tam jest jesienia? moze ktos tam byl w tym czasie?Dwa lata temu zaliczylismy Czarnogore....bajka!
SDI napisał(a):....pierwszy raz na Istrze a teraz na wyspie Brać a konkretnie Splitska od 2 do 15 lipca na marginesie padło na Brać po przeczytaniu relacji Ines za co jeszcze raz dziękuję.Brać a zwłaszcza Splitska to oaza spokoju ,akumulatorki naładowane na 200 procent
mokonma napisał(a):Mam male pytanko....Czy na wyspie mozna wypozyczyc rower? Czy sa trasy dla pieszych? Chcialabym obejsc wyspe, a nie mam na ten temat wiadomosci czy to mozliwe . Kwatere mamy wSupetar. Z opisow raczej widac ,ze kazdy podrozuje swoim samochodem a my bedzoemy jechac autokarem.Moze kilka porad?
mokonma napisał(a):pomalu zblizamy sie do 21 wrzesnia.Kuny kupione, euro kupione,walizki juz przygotowane do pakowania.Karty i baterie do aparatu juz czekaja.Jeszcze tylko 23 dni i WYJAZD! Jestem pelna nadziei ,ze ten na Gorze zalatwi mi slonce i ciepla wode.Moje stare kosci domagaja sie wypoczynku. A co slychac na wyspie Brac? Jakies zalamania pogody sa w planie?MOze ktos napiesze jak sie zylo w Supetar? czekam na relacje.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne