mokonma napisał(a):wiem wiem ines ale mi chodzi o swiezynki Mam nadziej ,ze i ja bede zadowolona.
Myślę ze przez rok się tam wiele nie zmieniło
Także to co jest w mojej relacji jest nadal aktualne
mokonma napisał(a):No i doczekalam sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUtro jedziemy.Huuura!!Prognoza pogody -pomyslna.
mokonma napisał(a):witam. mam maly problemik .zakupilam w Splicie pewien mix ziol,teraz siedze i nie wiem co to jest? male suszone wielkosci okolo 50gr,z profilu wyglada jak ufo,kupilam to mixie,byla tam mieta,rozmaryn,koper no i to cos.Pamietam ,ze widzialam krzew o takich suszonych owocach(?).Tylko z czym to sie je?/Nie pachnie,bez smaku,No i mam dylemat.Pomozcie!!
Niedzwiad napisał(a):Tak czytam sobie te wszystkie wypowiedzi nt. Brać i zaczynam bać się ze tydzień to za mało żeby wszystko tam zobaczyć. Tyle tych miasteczek i plaży dzikich pięknych i nie do opisania. bezludnych i ludnych jak na Bol. Widokowa góra , sumatrin, sutivan , polvija , supetar itd... im więcej czytam o tej wyspie tym bardziej wydaje mi się że jak by znajoma ta wyspa i chyba ładniejszej to już w Cro nie ma:)????
Niedzwiad napisał(a):Tak czytam sobie te wszystkie wypowiedzi nt. Brać i zaczynam bać się ze tydzień to za mało żeby wszystko tam zobaczyć. Tyle tych miasteczek i plaży dzikich pięknych i nie do opisania. bezludnych i ludnych jak na Bol. Widokowa góra , sumatrin, sutivan , polvija , supetar itd... im więcej czytam o tej wyspie tym bardziej wydaje mi się że jak by znajoma ta wyspa i chyba ładniejszej to już w Cro nie ma:)????
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne