Witam,
Poszukuję 3 apartamentów dla 3 rodzin 2+2, 2+2 oraz 2+3 na wyspie Brac, najchętniej w jednym domu, bardzo blisko plaży.
Termin: 2 rodziny 2+2 i 2+3 30.07-13.08 i rodzina 2+2 7.08-21.08.
Przeczytałam chyba wszystkie posty dot. tej wyspy i nadal nic nie potrafię znaleźć - wszystkie proponowane tutaj domy i apartamenty są albo dla mniejszej liczby osób albo zbyt daleko od morza.
Poszukiwania zaczęłam już miesiąc temu i miałam wstępnie zarezerwowane apartamenty w miejscowości Postira 50 m. od plaży - niestety po wpłaceniu zaliczki zadzwonił do mnie pośrednik z informacją, że właściciel zapomniał go powiadomić, że w tym okresie przyjmuję przyjaciół.
Tak więc zostałam z ręką... sami wiecie gdzie
Dodam, że w zeszłym roku korzystałam już z usług tego pośrednika i cała nasza grupa była bardzo zadowolona.
Byliśmy w miejscowości Slatine na Ciovo - była super ze względu na odległość od plaży co przy 7 dzieci ma znaczenie.
Teraz jednak chcielibyśmy posmakować tej pięknej wyspy i znaleźć coś blisko plaży ale nie na kompletnym odludziu - wieczorami lubimy przejść się do knajpki a w dzień coś zwiedzić - czego bardzo nam brakowało w Slatine.
Wysłałam też sporo maili bezpośrednio do właścicieli domów i jedynie w domu Banic zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link mają dla nas miejsca.
Reasumując: byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mógł mnie wspomóc w poszukiwaniach lub chociaż napisał czy wybranie apartamentów Banic będzie dobrym rozwiązaniem.
Mój mail to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry bardzo dziękuję