Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa Brac - poszukiwania zakończone sukcesem

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Natka_r
Globtroter
Wyspa Brac - poszukiwania zakończone sukcesem

Nieprzeczytany postnapisał(a) Natka_r » 30.01.2011 20:07

Witam,
Poszukuję 3 apartamentów dla 3 rodzin 2+2, 2+2 oraz 2+3 na wyspie Brac, najchętniej w jednym domu, bardzo blisko plaży.
Termin: 2 rodziny 2+2 i 2+3 30.07-13.08 i rodzina 2+2 7.08-21.08.

Przeczytałam chyba wszystkie posty dot. tej wyspy i nadal nic nie potrafię znaleźć - wszystkie proponowane tutaj domy i apartamenty są albo dla mniejszej liczby osób albo zbyt daleko od morza.

Poszukiwania zaczęłam już miesiąc temu i miałam wstępnie zarezerwowane apartamenty w miejscowości Postira 50 m. od plaży - niestety po wpłaceniu zaliczki zadzwonił do mnie pośrednik z informacją, że właściciel zapomniał go powiadomić, że w tym okresie przyjmuję przyjaciół.
Tak więc zostałam z ręką... sami wiecie gdzie :(
Dodam, że w zeszłym roku korzystałam już z usług tego pośrednika i cała nasza grupa była bardzo zadowolona.
Byliśmy w miejscowości Slatine na Ciovo - była super ze względu na odległość od plaży co przy 7 dzieci ma znaczenie.
Teraz jednak chcielibyśmy posmakować tej pięknej wyspy i znaleźć coś blisko plaży ale nie na kompletnym odludziu - wieczorami lubimy przejść się do knajpki a w dzień coś zwiedzić - czego bardzo nam brakowało w Slatine.
Wysłałam też sporo maili bezpośrednio do właścicieli domów i jedynie w domu Banic zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link mają dla nas miejsca.

Reasumując: byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mógł mnie wspomóc w poszukiwaniach lub chociaż napisał czy wybranie apartamentów Banic będzie dobrym rozwiązaniem.
Mój mail to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry bardzo dziękuję
Ostatnio edytowano 23.02.2011 11:03 przez Natka_r, łącznie edytowano 1 raz
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 30.01.2011 21:35

forum/viewtopic.php?t=30248&highlight=
Tu pisałam o pobycie w Postirze w apartamentach Banic . Moim Zdaniem nie ma co się zastaniawiać , tylko nie wiem który apartament ci oferują , kiedy i za ile ? Bardzo jestem zadowolona z pobytu w Postirze , moge przesłać zdjęcia i opis wrażeń
Pozdrawiam Ewa
Natka_r
Globtroter
Ap. Banic

Nieprzeczytany postnapisał(a) Natka_r » 30.01.2011 21:48

Dziękuję serdecznie - czytałam relację i dzięki niej właśnie trafiłam na ten dom. :D
Właściciel proponuje mi chyba wszystkie 3 apartamenty tzn, A, B i C. Cena mnie zdecydowanie zadowala - jest to 50-60 Euro.

Będę wdzięczna za zdjęcia z domu i okolic oraz trochę podpowiedzi - czy faktycznie ten dom jest 20m od plaży i ma dostęp do niej z dziedzińca? No i oczywiście jaka to plaża i czy jest bardzo oblegana.
Czy właściciele nie będą mieli problemów z taką ilością dzieci (chodzi mi o ewentualne bieganie przed domem i hałas jaki potrafi zrobić taka grupka)
I mniej więcej w jakiej części Postiry znajduje się dom itd. itd :)
Dziękuję i czekam w takim razie z niecierpliwością na maila
Agnieszka
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 30.01.2011 21:50

Jak masz Gadu-gadu to pisz na 1743411 , w razie pytań chętnie odpowiem i opowiem o pobycie w Postirze i apartamentach Banic
Ewa
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 30.01.2011 21:52

Natko pisz maile :
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Natka_r
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Natka_r » 30.01.2011 22:04

Dzięki,
Meter nie ma dla nas miejsc - już pisałam, drugi zaraz sprawdzę.
Cieszę się, że można na Was liczyć :)
Natka_r
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Natka_r » 01.02.2011 17:19

Dzięki pomocy ewy-ireny Banic zarezerwowany :)
Dziękuję
sylwiado
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sylwiado » 23.02.2011 00:57

Witam,
Pozwolę sobie podłączyć się pod zapytanie Natki. Także szukam apartamentów dla trzech dzieciatych rodzin (2+3, 2+3, 2+2) na Bracu na przełomie lipca i sierpnia. Na wszystkie moje dotychczasowe zapytania otrzymałam negatywne odpowiedzi :(. Może macie jeszcze jakieś namiary, którymi bylibyście w stanie się podzielić? Bo takie z googlowych wyszukiwarek apartamenty to jakoś przeraźliwie drogie.... A może ja kiepsko szukam...
dziękuję i pozdrawiam,
Sylwia
Natka_r
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Natka_r » 23.02.2011 10:19

Podaj adres mailowy - podrzucę Ci namiar na pośrednika, z którego usług korzystałam w zeszłym roku (Slatine - byłam b. zadowolona) - w tym roku niestety w "moim" terminie nie miał miejsc ale może warto spróbować.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.02.2011 10:19

Natka_r napisał(a):Dzięki pomocy ewy-ireny Banic zarezerwowany :)
Dziękuję

Czyli tytuł tematu nieaktualny :?: :wink:
Natka_r
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Natka_r » 23.02.2011 11:01

O cholibka - faktycznie :) Zaraz poprawię....
sylwiado
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sylwiado » 23.02.2011 11:38

Natka_r napisał(a):Podaj adres mailowy - podrzucę Ci namiar na pośrednika, z którego usług korzystałam w zeszłym roku (Slatine - byłam b. zadowolona) - w tym roku niestety w "moim" terminie nie miał miejsc ale może warto spróbować.

Natka,
voila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziekuję,
S.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje