Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa Brać -Postira -

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jagulka
Plażowicz
Wyspa Brać -Postira -

Nieprzeczytany postnapisał(a) jagulka » 11.02.2010 16:49

Witam , na forum jestem nowa , chociaż należę do miłośników Chorwackich plaż .Byłam na Krku na campingu Stara Baśka ,2X w Tucepi - w apartamencie u Katii i Zorana Staviniuk . W tym roku wybieram się na Brać do miejscowości Postira. Czy ktoś tam był lub zna tamtejsze plaże ?
Agnieszka
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 11.02.2010 19:21

:D Witaj
Zajrzyj do działu relacje .
Polecam tą
forum/viewtopic.php?t=25935

Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.02.2010 20:14

jagulka napisał(a):Witam , na forum jestem nowa , chociaż należę do miłośników Chorwackich plaż .Byłam na Krku na campingu Stara Baśka ,2X w Tucepi - w apartamencie u Katii i Zorana Staviniuk . W tym roku wybieram się na Brać do miejscowości Postira. Czy ktoś tam był lub zna tamtejsze plaże ?
Agnieszka

Widziałem tam plaże, były kamieniste, a nawet pokryte wielkimi głazami, ale widok na stały ląd cudny.
jagulka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jagulka » 11.02.2010 21:00

Wielkie dzięki , już trochę informacji na temat miejscowości znalazłam , ale plaż mniej .
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 11.02.2010 22:12

Postira to dobry wybór :D Najlepsze plaże znajdziesz idąc w stronę Splitskiej :D W samej Postirze masz żwirowe i niestety betonowe... Te najlepsze , czyli skaliste są trochę dalej od miasteczka :D Niedaleko jest też Lovrecina i Mala Lozna :D
RafałSC
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RafałSC » 11.02.2010 22:18

jagulka napisał(a):Witam , na forum jestem nowa , chociaż należę do miłośników Chorwackich plaż .Byłam na Krku na campingu Stara Baśka ,2X w Tucepi - w apartamencie u Katii i Zorana Staviniuk . W tym roku wybieram się na Brać do miejscowości Postira. Czy ktoś tam był lub zna tamtejsze plaże ?
Agnieszka

Tak, polecam z Braca Postire lub Splitską. Ja bym wybral którąś z tych miejscowości na nocleg. Niedaleko masz wspaniałą piaszczystą Lovrecinę.
http://www.zst.sosnowiec.pl/mtb/zdjecia ... 70013.html
jagulka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jagulka » 11.02.2010 22:28

Nie mam jeszcze dokładnego adresu , jestem w trakcie załatwiania przez adriadatabankę (pierwszy raz korzystam i ich oferty ) . W opisie plaża żwirowa 150 m , a przy domu przynajmniej na fotkach są skały , myślę że nie betony - stąd moje pytania czy ktoś tam był . Piszą też że do Lovreciny 2 km .
jagulka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jagulka » 11.02.2010 22:38

jagulka napisał(a):Nie mam jeszcze dokładnego adresu , jestem w trakcie załatwiania przez adria databankę (pierwszy raz korzystam i ich oferty ) . W opisie plaża żwirowa 150 m , a przy domu przynajmniej na fotkach są skały , myślę że nie betony - stąd moje pytania czy ktoś tam był . Piszą też że do Lovreciny 2 km .
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 11.02.2010 22:39

jagulka napisał(a):Nie mam jeszcze dokładnego adresu , jestem w trakcie załatwiania przez adriadatabankę (pierwszy raz korzystam i ich oferty ) . W opisie plaża żwirowa 150 m , a przy domu przynajmniej na fotkach są skały , myślę że nie betony - stąd moje pytania czy ktoś tam był . Piszą też że do Lovreciny 2 km .

Zostaw w takim razie adriadatabankę i Postirę ... Wybierz bezpośrednio, bez żadnych zbędnych pośredników , Splitską oczywiście :D
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 11.02.2010 22:46

jagulka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jagulka » 11.02.2010 22:49

dzięki za radę , jedzie nas 3 duże rodziny 4 + 4 + 5 osób ,chcemy blisko morza , ładną plaże , spokojne miejsce , dobrze wyposażone apartamenty, a klima oczywiście - mamy wymagania !! Bezpośrednio wysłałam dziesiątki zapytań i oferują nam mniejsze pokoje , albo już zarezerwowane , bez klimy itp. Jednym słowem mamy problem . W Adria Databance znaleźliśmy coś co nam odpowiada , ale ich nie znamy i troche drogo maja okolo 100 E za 4/5 osób doba .
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 11.02.2010 22:57

jagulka napisał(a):dzięki za radę , jedzie nas 3 duże rodziny 4 + 4 + 5 osób ,chcemy blisko morza , ładną plaże , spokojne miejsce , dobrze wyposażone apartamenty, a klima oczywiście - mamy wymagania !! Bezpośrednio wysłałam dziesiątki zapytań i oferują nam mniejsze pokoje , albo już zarezerwowane , bez klimy itp. Jednym słowem mamy problem . W Adria Databance znaleźliśmy coś co nam odpowiada , ale ich nie znamy i troche drogo maja okolo 100 E za 4/5 osób doba .

Pogadamy jutro , bo teraz chce mi się już spać ... Chyba coś znajdziemy i to o połowę taniej :)
jagulka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jagulka » 11.02.2010 23:03

to do jutra , faktycznie późno już
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 12.02.2010 19:46

Nie będzie tak łatwo ... Ale coś tam wygrzebałem :D
http://www.dalmacija.net/splitska/house-anna/
http://www.supetar-brac.eu/pl/splitska/ ... menty.html - przez agencję , ale cena w miarę normalna .
A może jednak Sutivan... http://www.sutivan.hr/iznajmljivaci/gubic/index.htm
Pozdrav.
jagulka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jagulka » 13.02.2010 23:15

Bardzo dziękuje za zaangażowanie , już wysłałam zapytanie .
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne