Re: Jaka wyspa ma najladniejsze plaze?
napisał(a) Vesna » 10.04.2014 11:59
Mikromir napisał(a):Ale tak naprawdę mnóstwo wysp chowa ciągle dzikie miejsca, każda ma swoich miłośników, na każdej znajdziesz urokliwe zatoczki, gdzie będziesz sam lub prawie sam.
Szczera prawda
Odnośnie yorków się nie wypowiem, bo nie wiem, ale co do tego:
raf_wro napisał(a):2. Skoro to wrzesień jechać w ciemno, czy rezerwować, i gdzie najlepiej?
- jechać w ciemno! We wrześniu nigdzie nie będzie problemu z kwaterą, a można wybrać miejsce idealne i trochę się potargować o cenę
fejs tu fejs Udzielałam się w tym temacie w 2010... nawet nie pamiętałam o tym... no i proszę, w 2014 jestem bogatsza w doświadczenia z pobytu na obu wyspach
Cudnie było i tu, i tu... jednak nieobiektywnie stwierdzam, że Hvar jest piękniejszy! Dziki, fascynujący, zaskakujący, klimatyczny. Ponadto zakochałam się w mieście Hvar (które na tym forum nie ma raczej zbyt dobrej prasy, a mi podobało się niezmiernie!).
Na brak obiektywizmu mógł wpłynąć fakt, że na Hvarze było romantycznie tylko z mężem, a na Braću już rodzinnie z mężem i dwiema 2-letnimi diablicami
Na Hvar bardzo chciałabym wrócić... dokładnie w to samo miejsce w Hvarze, gdzie poprzednio. Na Brać też bym chętnie wróciła, ale nie ze względu na miejsce, tylko na przecudownych naszych Gospodarzy.