nosekdomin napisał(a):Jestem wielbicielem przepięknych plaz, klifow, zatok itp miejsc w ktore Chorwacja jest bogata. Uwielbiam sie nimi napawać i fotografować, spedzac tam czas. Dotad bylem na wyspie Rab i Pag. Rab byla moja pierwsza wizyta w Cro i jak na tamte czasy zupelnie mnie zadowolila. Pozniej byla Pag i dotarlem do wiekszosci najpiekniejszych plaz. Bylem zachwycony.
Co moze byc alternatywa dla PAG?? Pozdrowki
Mikromir napisał(a):Ale tak naprawdę mnóstwo wysp chowa ciągle dzikie miejsca, każda ma swoich miłośników, na każdej znajdziesz urokliwe zatoczki, gdzie będziesz sam lub prawie sam.
raf_wro napisał(a):2. Skoro to wrzesień jechać w ciemno, czy rezerwować, i gdzie najlepiej?
Mikromir napisał(a):nosekdomin napisał(a):Jestem wielbicielem przepięknych plaz, klifow, zatok itp miejsc w ktore Chorwacja jest bogata. Uwielbiam sie nimi napawać i fotografować, spedzac tam czas. Dotad bylem na wyspie Rab i Pag. Rab byla moja pierwsza wizyta w Cro i jak na tamte czasy zupelnie mnie zadowolila. Pozniej byla Pag i dotarlem do wiekszosci najpiekniejszych plaz. Bylem zachwycony.
Co moze byc alternatywa dla PAG?? Pozdrowki
Pag ma niepowtarzalną, dość surową urodę, która wielu odstrasza. Mnie urzekła. Spędziłam tam tydzień w ubiegłym roku. Nie mniej jednak w tym sezonie dzikich miejsc poszukam na Hvarze - dla odmiany. Wiele tam odludnych zatoczek, szczególnie we wschodniej części, gdzie dociera mniej turystów. Ale tak naprawdę mnóstwo wysp chowa ciągle dzikie miejsca, każda ma swoich miłośników, na każdej znajdziesz urokliwe zatoczki, gdzie będziesz sam lub prawie sam. Wystarczy poczytać relacje z Hvaru, Braču, Korčuli, Mljetu i wielu innych. Wyspy - i te łyse, i pokryte lasami - są po prostu inne niż ląd (chyba, że Pelješac). Na szczęście.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne