uzupełnione fotki pod adresem:
http://www.cromania.pl/2013/08/wyspy-brac-hvar-oraz-riwiera-gradac.html
darek1 napisał(a):''Kiedy ktoś Ci będzie wmawiał, ze cudownie jest na Lazurowym Wybrzeżu, a jeszcze ładniej na Costa Brava lub Balearach, wzrusz pogardliwie ramionami i skieruj go do Dalmacji.
Te słowa śle do Ciebie z najpiękniejszego śródziemnomorskiego wybrzeża, jakie widziałem, wybrzeża nie skażonego betonowymi cielskami wielkich hoteli, naturalnego w swym boskim, południowym majestacie..."
- Darek1 dla Ines.
memekapka napisał(a):Witam. Dwa tygodnie temu wróciłam ze swoich pierwszych rodzinnych wakacji w Chorwacji - okolice Sibenika (oj ile ja się tego lata relacji naczytałam!) Wróciliśmy zachwyceni!!!! Już teraz planujemy przyszłoroczny wyjazd na Brac. Dlatego uprzejmie proszę o namiary na apartament Tri Palme w Supetar
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
ines napisał(a):memekapka napisał(a):Witam. Dwa tygodnie temu wróciłam ze swoich pierwszych rodzinnych wakacji w Chorwacji - okolice Sibenika (oj ile ja się tego lata relacji naczytałam!) Wróciliśmy zachwyceni!!!! Już teraz planujemy przyszłoroczny wyjazd na Brac. Dlatego uprzejmie proszę o namiary na apartament Tri Palme w Supetar
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
Wysłane
Powrót do Nasze relacje z podróży