ines napisał(a):aga_manka, anakin namiary poszły
Do mnie nie doszło......
ines napisał(a):wusia napisał(a):Ines czy mogę prosić zdęcia z Gradaca i namiar na kwaterę najlepiej ze zdjęciem adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
poszły
maglat napisał(a):ines napisał(a):wusia napisał(a):Ines czy mogę prosić zdęcia z Gradaca i namiar na kwaterę najlepiej ze zdjęciem adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
poszły
Cześć Ines, czy masz jeszcze te namiary na kwaterę w Gradac?
Jeśli tak to baaardzo proszę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
stary_jac napisał(a):lolek80 napisał(a):Ines czy wiesz ile może teraz kosztować ten apartament na Brac?
55 eur dla4-5 osób do połowy lipca , potem 65 do końca sierpnia ,
jest jedna wolna rezerwacja (2+3) 8-17 VII (9 nights)
lolek80 napisał(a):stary_jac napisał(a):lolek80 napisał(a):Ines czy wiesz ile może teraz kosztować ten apartament na Brac?
he, ale nie pytam ile jest w cenniku tylko ile kosztuje na miejscu
bo te ceny zawsze się od siebie różnią
stary_jac napisał(a):lolek80 napisał(a):stary_jac napisał(a):lolek80 napisał(a):Ines czy wiesz ile może teraz kosztować ten apartament na Brac?
he, ale nie pytam ile jest w cenniku tylko ile kosztuje na miejscu
bo te ceny zawsze się od siebie różnią
nie rozumiem,
tam nie ma cennika (nawet strony www) bo zawsze w sezonie(VII-VIII) jest zarezerwowane. Cena 55 EUR za 5 osób w sezonie uważam za b.dobrą.
Mówię o wolnej rezerwacji bo znajomi wypadli (rezerwacja była robiona w luty/marzec)
Powrót do Nasze relacje z podróży