Wyspa Brač, wyspa Hvar i Gradac...Piąty raz w CRO :)
Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam, a czy ja też mogłabym prosić o namiary na kwaterę na Brac? w tym roku się wybieram:-)
w zeszłym roku byłam na wyspie Pag w miasteczku Pag i było cudownie:-)
szczepka13 napisał(a):Witam, a czy ja też mogłabym prosić o namiary na kwaterę na Brac? w tym roku się wybieram:-) w zeszłym roku byłam na wyspie Pag w miasteczku Pag i było cudownie:-)
szczepka13 napisał(a):Witam, a czy ja też mogłabym prosić o namiary na kwaterę na Brac? w tym roku się wybieram:-) w zeszłym roku byłam na wyspie Pag w miasteczku Pag i było cudownie:-)
ines napisał(a):tylko gdzie ja mam te namiary wysłać ??
Chyba na mejla Adres mejlowy jest aktywny - znajdziesz go w jej profilu
Nie no Piotrze, na maila mam wysłać??? hmm..chyba nie...na pewno listem, może poleconym ... poważnie...jeśli chce uzyskać namiary, to niech wykaże się jakimś zainteresowaniem i napisze swojego maila, a nie ja mam się domyślać, czy jest on w profilu czy nie...kiedyś ta funkcja była nieaktywna...
witam:-) juz podaję maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl przepraszam ze wczesniej nie napisałam, ale coś wczoraj zalogować sie nie mogłam
szczepka13 napisał(a):witam:-) juz podaję maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl przepraszam ze wczesniej nie napisałam, ale coś wczoraj zalogować sie nie mogłam