adam11 napisał(a):super:) relacjagorąco pozdrawiam
Bardzo dziękuję

Również pozdrawiam
ines napisał(a):Miasto ogólnie nam się podoba, ale zachwytów nie ma (...) Na wyspie Hvar, Stari Grad czy Vrbovska tez ciekawsze i ładniejsze
kulka53 napisał(a):Poczytałem sobie właśnie Twoją relację Ines, fajna jest, właściwie to podoba mi się to, ze nie siedzieliście w 1 miejscu tylko sporo pozwiedzaliście.
Brac faktycznie wyglada na ciekawą wyspę, ale na razie mam inne plany![]()
Natomiast na Hvarze minęliśmy się o kilka dni i tak naprawdę mam podobne odczucia do Twoich.ines napisał(a):Miasto ogólnie nam się podoba, ale zachwytów nie ma (...) Na wyspie Hvar, Stari Grad czy Vrbovska tez ciekawsze i ładniejsze
Dokładnie tak![]()
A jeśli chodzi o plaże na Hvarze, to trzeba ich sobie trochę poszukaćchoć jak widzę preferujesz łagodne żwirkowe plaże przy miasteczkach. Faktycznie we Vrboskiej i Starim Gradzie takich nie ma.
alessandro1977 napisał(a):Ines...jak wyglądają plaże w Starim Gradzie jeżeli jakieś są...myślałem o tym miejscu jako potencjalnym miejscem przyszłorocznego wypoczynku ale nie wiem jak tam z plażami...
ines napisał(a):Lubię miasteczka takie zwyczajne, spokojne, aby wieczorem można było wyjść i sobie połazić...
W miasteczku musi być ładna żwirowa plaża i najlepiej żebym miała apartament przy takiej plaży..wtedy warunki są spełnione
Na Brac praktycznie wszystkie miasteczka spełniały te warunki, na Hvar niestety prawie żadne![]()
ines napisał(a):Wychodzę z założenia:
Jedni lubią blondynki, inni brunetki...ale chyba na tym to wszystko polega...
Nie jestem typem, który jedzie do hotelu i leży nad basenem cały dzień..taki wypoczynek mnie przeraża..
Lubię zwiedzać, lubię włóczyć się po małych mieścinach czy osadach, ale też lubię plażować to chyba normalne![]()
Hvar piękna wyspa, ale nie każdego chyba musi zachwycać..i nie chodzi mi tu o wygląd miasteczek czy coś takiego...po prostu ogól...krajobrazy były równie piękne na wyspie Brac..może od Hvar oczekiwałam za dużo...
Może Hvar powinno sie zwiedzać czerwiec-lipiec kiedy wszystko kwitnie..
Nie uważam, że to był stracony czas..zobaczyłam i wiem jak tam jest.
Przyznam, że miasteczka są piękne i na pewno ładniejsze niż na Brac..
Jak dotąd nic nie przebiło płw.Peljesac....tam jest pięknie
Ciepło Pozdrawiam
plavac napisał(a):P.S. W wolnej chwili poszukam tego węża. Bardzo mnie zaintrygował ...
Powrót do Nasze relacje z podróży