adam11 napisał(a):super:) relacja gorąco pozdrawiam
Bardzo dziękuję
Również pozdrawiam
ines napisał(a):Miasto ogólnie nam się podoba, ale zachwytów nie ma (...) Na wyspie Hvar, Stari Grad czy Vrbovska tez ciekawsze i ładniejsze
kulka53 napisał(a):Poczytałem sobie właśnie Twoją relację Ines, fajna jest, właściwie to podoba mi się to, ze nie siedzieliście w 1 miejscu tylko sporo pozwiedzaliście.
Brac faktycznie wyglada na ciekawą wyspę, ale na razie mam inne plany
Natomiast na Hvarze minęliśmy się o kilka dni i tak naprawdę mam podobne odczucia do Twoich.ines napisał(a):Miasto ogólnie nam się podoba, ale zachwytów nie ma (...) Na wyspie Hvar, Stari Grad czy Vrbovska tez ciekawsze i ładniejsze
Dokładnie tak
A jeśli chodzi o plaże na Hvarze, to trzeba ich sobie trochę poszukać choć jak widzę preferujesz łagodne żwirkowe plaże przy miasteczkach. Faktycznie we Vrboskiej i Starim Gradzie takich nie ma.
alessandro1977 napisał(a):Ines...jak wyglądają plaże w Starim Gradzie jeżeli jakieś są...myślałem o tym miejscu jako potencjalnym miejscem przyszłorocznego wypoczynku ale nie wiem jak tam z plażami...
ines napisał(a):Lubię miasteczka takie zwyczajne, spokojne, aby wieczorem można było wyjść i sobie połazić...
W miasteczku musi być ładna żwirowa plaża i najlepiej żebym miała apartament przy takiej plaży..wtedy warunki są spełnione
Na Brac praktycznie wszystkie miasteczka spełniały te warunki, na Hvar niestety prawie żadne
ines napisał(a):Wychodzę z założenia:
Jedni lubią blondynki, inni brunetki...ale chyba na tym to wszystko polega...
Nie jestem typem, który jedzie do hotelu i leży nad basenem cały dzień..taki wypoczynek mnie przeraża..
Lubię zwiedzać, lubię włóczyć się po małych mieścinach czy osadach, ale też lubię plażować to chyba normalne
Hvar piękna wyspa, ale nie każdego chyba musi zachwycać..i nie chodzi mi tu o wygląd miasteczek czy coś takiego...po prostu ogól...krajobrazy były równie piękne na wyspie Brac..może od Hvar oczekiwałam za dużo...
Może Hvar powinno sie zwiedzać czerwiec-lipiec kiedy wszystko kwitnie..
Nie uważam, że to był stracony czas..zobaczyłam i wiem jak tam jest.
Przyznam, że miasteczka są piękne i na pewno ładniejsze niż na Brac..
Jak dotąd nic nie przebiło płw.Peljesac....tam jest pięknie
Ciepło Pozdrawiam
plavac napisał(a):P.S. W wolnej chwili poszukam tego węża. Bardzo mnie zaintrygował ...
Powrót do Nasze relacje z podróży