Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa Brač, wyspa Hvar i Gradac...Piąty raz w CRO :)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 15.07.2009 15:15

szaraczek1985 napisał(a):dziekuje bardzo :) niestety nie mam prawa jazdy :roll: a czy na skuter tam wamagane sa jakies dokumenty ?

Niestety tak; kat B (do 50 cm3), 100 i więcej cm3 kat A. Bez prawa jazdy nie wolno w Hr prowadzić pojazdów mechanicznych.
Pozdrawiam
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 15.07.2009 17:40

ag_now napisał(a):ines cudownie :D :D :D

miło mi :)
stary_jac
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stary_jac » 16.07.2009 23:42

Właśnie wróciłem z wyspy Brac, krótko--było cudownie. Jednocześnie chciałem w tym miejscu podziękować wszystkim którzy przyczynili się do tego że to forum stało się kopalnią bardzo przydatnych informacji. Koleżance Ines za pomoc w moim przekonaniu bardzo trafnym wyborze. Może jakaś foto-relacja, ale to w zimowy wieczór. Oczywiście jeśli pojawi się w którymś z tematów pytanie dot. wyspy, dojazdu etc. chętnie będę dzielił się doświadczeniem. Tym przed którymi jeszcze urlop, życzę wypoczynku co najmniej tak udanego jak w moim przypadku.
ag_now
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ag_now » 17.07.2009 13:17

stary_jac napisał(a):również dziękuje koleżance za namiary, co więcej udało mi się zarezerwować
kwaterę. Bardzo miła Pani w kontakcie , niewielka zaliczka.
Teraz mogę pytać o Supetar ale najpierw przewertuje archiwum żeby ktoś nie krzyczał (i słusznie)
Może spotkam tam kogoś z forumowiczów :D
Obrazek

ines :D Czy ja bym też mogla prosic o namiar, będe bardzo wdzięczna. Z góry dziekuję. :D
ag_now
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ag_now » 17.07.2009 13:27

stary_jac i ines czy moge bardzo prosic o te namiary.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

stary_jac a moze jakas ktrótka relacja?
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 17.07.2009 21:30

ag_now napisał(a):stary_jac i ines czy moge bardzo prosic o te namiary.

stary_jac a moze jakas ktrótka relacja?

poszło na maila ;)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 18.07.2009 11:59

stary_jac napisał(a):Właśnie wróciłem z wyspy Brac, krótko--było cudownie. Jednocześnie chciałem w tym miejscu podziękować wszystkim którzy przyczynili się do tego że to forum stało się kopalnią bardzo przydatnych informacji. Koleżance Ines za pomoc w moim przekonaniu bardzo trafnym wyborze. Może jakaś foto-relacja, ale to w zimowy wieczór. Oczywiście jeśli pojawi się w którymś z tematów pytanie dot. wyspy, dojazdu etc. chętnie będę dzielił się doświadczeniem. Tym przed którymi jeszcze urlop, życzę wypoczynku co najmniej tak udanego jak w moim przypadku.

Fajnie :) Pisałam, że będzie super :)
Fotorelacja czekamy!!!
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 19.07.2009 22:52

Zdjęcia z Hvaru się juz wyświetlają :)
cdn... :twisted:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 20.07.2009 21:59

Zdjęcia z Gradac dodane :)
gabiko04
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gabiko04 » 20.07.2009 22:55

ines , poproszę o kilka namiarow na fajne kwatery na wyspie Brać.

Twoja relacja jest rewelacyjna, i postanowiliśmy własnie tam spędzić tegoroczne wakacje, do tej pory byliśmy 3 razy w Baśka Voda,
ale pora na zmianę. :D
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 21.07.2009 11:18

gabiko04 napisał(a):ines , poproszę o kilka namiarow na fajne kwatery na wyspie Brać.

Twoja relacja jest rewelacyjna, i postanowiliśmy własnie tam spędzić tegoroczne wakacje, do tej pory byliśmy 3 razy w Baśka Voda,
ale pora na zmianę. :D

poszło :)
Nigdy nie jeżdżę w to samo miejsce w Cro po kilka razy...wyjątkiem jest płw.Peljesac..dla mnie najpiękniejszy region Cro!
Riwiera Makarska jest bardzo ciekawa, ale w Cro są naprawdę inne piękne miejsca i szkoda ich nie zobaczyć...!! :twisted:
gabiko04
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gabiko04 » 21.07.2009 22:13

Dzieki.

Napewno skorzystamy :)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 22.07.2009 21:08

zdjęcia z Mostaru dodane :)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 22.07.2009 21:33

Najbardziej lubię u Ines , ten najpiękniejszy Peljesac :D A co do reszty , to możnaby polemizować :wink:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 24.07.2009 22:44

mkm napisał(a):Najbardziej lubię u Ines , ten najpiękniejszy Peljesac :D A co do reszty , to możnaby polemizować :wink:

no i wystarczy :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży