Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa Brač, wyspa Hvar i Gradac...Piąty raz w CRO :)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tadeusz2
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tadeusz2 » 05.07.2009 14:41

Dzięki, wczoraj odpłynąłem pierwszym o 6.30, ale okazało się, że to byłoby za dużo jak na jeden dzień. Wystarczyła góra i Makarska.
Teraz wiem, że szkoda byłoby ograniczyć się tylko do Mostaru, jest jeszcze parę ciekawych miejsc w tym rejonie.
Pozdrawiam
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 05.07.2009 18:17

tadeusz2 napisał(a):Dzięki, wczoraj odpłynąłem pierwszym o 6.30, ale okazało się, że to byłoby za dużo jak na jeden dzień. Wystarczyła góra i Makarska.
Teraz wiem, że szkoda byłoby ograniczyć się tylko do Mostaru, jest jeszcze parę ciekawych miejsc w tym rejonie.
Pozdrawiam

Dla mnie to jednak logiczne ze lepiej jednego dnia górę i okolice :)
Mostar zobacz koniecznie!!!! Jest wyjątkowy ;)
tadeusz2
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tadeusz2 » 05.07.2009 21:08

Dla mnie to jednak logiczne ze lepiej jednego dnia górę i okolice
Mostar zobacz koniecznie!!!! Jest wyjątkowy

Wybiorę się tam, ale w przyszłym roku, mam nadzieję. W trakcie tego pobytu, również za sprawą cropli, planuję już na przyszły rok marszrutę. W niej nie może już zabraknąć Mostaru zakładając bazę wypadową na Korčuli.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 07.07.2009 22:31

tadeusz2 napisał(a):
Dla mnie to jednak logiczne ze lepiej jednego dnia górę i okolice
Mostar zobacz koniecznie!!!! Jest wyjątkowy

Wybiorę się tam, ale w przyszłym roku, mam nadzieję. W trakcie tego pobytu, również za sprawą cropli, planuję już na przyszły rok marszrutę. W niej nie może już zabraknąć Mostaru zakładając bazę wypadową na Korčuli.

Koniecznie :)
Dobry pomysł :)
Pozdrawiam
wusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wusia » 08.07.2009 21:41

Ines czy mogę prosić zdęcia z Gradaca i namiar na kwaterę najlepiej ze zdjęciem :oops: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 09.07.2009 20:59

wusia napisał(a):Ines czy mogę prosić zdęcia z Gradaca i namiar na kwaterę najlepiej ze zdjęciem :oops: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

poszły :)
wusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wusia » 10.07.2009 10:33

ines napisał(a):
wusia napisał(a):Ines czy mogę prosić zdęcia z Gradaca i namiar na kwaterę najlepiej ze zdjęciem :oops: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Odebrane dziękuję bardzo.Jeszcze jedną mam prośbę a raczej pytanie czy mogłabyś polecić jakąś knajpkę z dobrym jedzeniem najlepiej z owocami moża :D
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 12.07.2009 01:39

wusia napisał(a):
ines napisał(a):

Odebrane dziękuję bardzo.Jeszcze jedną mam prośbę a raczej pytanie czy mogłabyś polecić jakąś knajpkę z dobrym jedzeniem najlepiej z owocami moża :D

chyba z owocami MORZA.. :?
W Gradac byliśmy 3-4dni i sami wtedy przygotowywaliśmy owoce morza :)
Fajne knajpki są przy promenadzie nadmorskiej :)
Pozdrawiam
wusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wusia » 13.07.2009 14:51

ines napisał(a):
wusia napisał(a):
ines napisał(a):

Pozdrawiam

Jezuuuuu oczywiście że ''rz'' :oops: ale wstyd :oops: Dziękuję :P
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 14.07.2009 22:36

wusia napisał(a):
ines napisał(a):
wusia napisał(a):
ines napisał(a):

Pozdrawiam

Jezuuuuu oczywiście że ''rz'' :oops: ale wstyd :oops: Dziękuję :P

:)
ag_now
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ag_now » 15.07.2009 06:45

ines cudownie :D :D :D
ag_now
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ag_now » 15.07.2009 08:10

ines napisał(a):
ita napisał(a):a ja sie kurcze wzielam za czytanie relacji i od 4 strony zdjec nie widac :( czy one wroca?

jak bede miec czas to wstawię, fotosik niestety takiego psikusa zrobił i zdjęcia, które są za często wyświetlane przyblokował :(

Ja też nie widzę :cry:
szaraczek1985
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) szaraczek1985 » 15.07.2009 10:27

mam jeszcze do pytanko do osób które były na wyspie Brać: czy wiecie może jak tam z komunikacja?? nie będziemy niestety samochodem a chcielibyśmy sobie pozwiedzać wyspę, zobaczyć jak jest w miejscowości Bol, obejrzeć widoczki ze szczytu wyspy :) z tego co wiem to na autokary nie ma co liczyc?? ;/
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 15.07.2009 11:53

szaraczek1985 napisał(a):mam jeszcze do pytanko do osób które były na wyspie Brać: czy wiecie może jak tam z komunikacja?? nie będziemy niestety samochodem a chcielibyśmy sobie pozwiedzać wyspę, zobaczyć jak jest w miejscowości Bol, obejrzeć widoczki ze szczytu wyspy :) z tego co wiem to na autokary nie ma co liczyc?? ;/

tu info nt komunikacji i na wyspie (ale link na miejscowego przewoźnika transportu publicznego nie działa niestety); generalnie komunikacja publiczna jest kiepskawa; jak to na prowincji. Najlepiej wypożyczyć skuter lub auto.
szaraczek1985
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) szaraczek1985 » 15.07.2009 13:58

dziekuje bardzo :) niestety nie mam prawa jazdy :roll: a czy na skuter tam wamagane sa jakies dokumenty ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży