Alita napisał(a):
Powiem szczerze że na początku wybrałam Hvar ze względu na... lawendę
Coś w tej lawendzie jednak jest
Alita napisał(a):Kasia dzieki za podpowiedź, na Makarskiej nie byłam więc nie wiem czym się wyróznia, po zdjęciach widziałam że morze po tej stronie ma przepiękny, wyróżniający się kolor
Powiem szczerze że na początku wybrałam Hvar ze względu na... lawendę no i oczywiście z nadzieją że jest tam pięknie Tak jak napisałaś na Hvarze znajdują się archeologiczne ślady i to mnie również fascynuje ale też nie do końca, ponieważ nie ukrywam że piękne widoki i odpoczynek w słońcu to mój priorytet
mirass napisał(a):Witam!Podobnie jak koleżanka wybieram sie do Mircy koło Supertaru i ciężko sie cokolwiek dowiedzieć o Braću,chyba faktycznie mało ludzi tam sie udaje chociaż nie jest to za bardzo mozliwe.Najwięcej dowiedziałem się z relacji Inez.Interesuje mnie czy są tam jakieś dyskoteki, czy można sie dostać bezpośrednio na Hvar lub na inne wyspy? z tego co wiem to tylko przez Split.Pozdrowionka
tadeusz2 napisał(a):Jeśli wolno, to mam krótkie pytanie. O której najlepiej wsiąść na prom w Sucuraju tak aby w jeden dzień zameldować się w Sv. Jure i Mostarze i jeszcze wrócić? Zapewne to szalone tempo ale chciałoby się tyle jeszcze zobaczyć......
Jeśli to niemożliwe do wykonania w jeden dzień, trzeba będzie z czegoś zrezygnować. Pozdrawiam z Hvaru.
Powrót do Nasze relacje z podróży