dziękuje za informacje , mam wielką nadzieję że uda mi się zobaczyć to miejsce o czym w pewien jesienny wieczór poinformuje w tym dziale.
Co do translatora to podejrzewam że tekst został "ucięty" z powodu ograniczonej ilości znaków
stary_jac napisał(a):dziękuje za informacje , mam wielką nadzieję że uda mi się zobaczyć to miejsce o czym w pewien jesienny wieczór poinformuje w tym dziale.
Co do translatora to podejrzewam że tekst został "ucięty" z powodu ograniczonej ilości znaków
greatdee napisał(a):Mnie też zmartwiło niewyświetlanie się zdjęć...
W tym roku zrządzeniem losu wyląduję na wyspie Brac i cieszę się, że moglam tu o tej wyspie poczytać Pomogła mi Twoja relacja w planowaniu wakacji, conieco dodałam a conieco wykreśliłam Dzięki!!
lolek80 napisał(a):greatdee napisał(a):Mnie też zmartwiło niewyświetlanie się zdjęć...
W tym roku zrządzeniem losu wyląduję na wyspie Brac i cieszę się, że moglam tu o tej wyspie poczytać Pomogła mi Twoja relacja w planowaniu wakacji, conieco dodałam a conieco wykreśliłam Dzięki!!
Ines, prosimy o zdjęcia
Cieplutko pozdrawiam
ines napisał(a):lolek80 napisał(a):greatdee napisał(a):Mnie też zmartwiło niewyświetlanie się zdjęć...
Ines, prosimy o zdjęcia
Cieplutko pozdrawiam
Lolek80 dzięki
Zdjęcia jak będę mięć więcej czasu wstawię
Alita napisał(a):Ja również dziękuję za relację, był to pierwszy temat na forum który zwrócił moja uwagę no i się zaczytałam...
Tylko teraz mam niewielki problem bo byłam napalona na wyspę Hvar jakoś tak intuicyjnie wybrałam ją na tegoroczne wakacje (1 tydzień) a teraz po przeczytaniu relacji mam mieszane uczucia... w tamtym roku byłam pierwszy raz w Chorwacji na Peljesac i było cudnie, to co mnie najbardziej interesuje to piękno natury, widoki, mniej same miasteczka, jadę z ukochanym więc chciałabym żeby on nie był zawiedziony bo upiera się żeby drugi tydzień spedzić znów w Kuciste... Może ktos kta zna dobrze Chorwację opisze w skrócie czym wyróznia się Hvar i jakie różnice są pomiędzy Peljesac a Hvarem?
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Alita napisał(a):Ja również dziękuję za relację, był to pierwszy temat na forum który zwrócił moja uwagę no i się zaczytałam...
Tylko teraz mam niewielki problem bo byłam napalona na wyspę Hvar jakoś tak intuicyjnie wybrałam ją na tegoroczne wakacje (1 tydzień) a teraz po przeczytaniu relacji mam mieszane uczucia... w tamtym roku byłam pierwszy raz w Chorwacji na Peljesac i było cudnie, to co mnie najbardziej interesuje to piękno natury, widoki, mniej same miasteczka, jadę z ukochanym więc chciałabym żeby on nie był zawiedziony bo upiera się żeby drugi tydzień spedzić znów w Kuciste... Może ktos kta zna dobrze Chorwację opisze w skrócie czym wyróznia się Hvar i jakie różnice są pomiędzy Peljesac a Hvarem?
Na Hvarze - lawendowe pola.. już wkrótce będą w pełni kwitnienia.
mkm napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Alita napisał(a):Ja również dziękuję za relację, był to pierwszy temat na forum który zwrócił moja uwagę no i się zaczytałam...
Na Hvarze - lawendowe pola.. już wkrótce będą w pełni kwitnienia.
Na Peljescu - winnice Dingaca... już są w pełni kwitnienia
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):
Hm... nie jest to to coś, czego na Hvarze byśmy nie mieli... (Dingač to plavac mali...i u nas tego dostatek.. autochtoniczny szczep).
Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży