Ines przepraszam, że wtrąciłem się z ta sprawą w twoja relację.
Mam nadzieję, że nie będziesz mieć mi tego za złe.
lolek80 napisał(a):Pani Katarzyno proszę się nie oburzać - wyraziłem swoje zdanie,Akurat wybieram się na Brac i dlatego brałem udział w postach Ines, lecz nie tylko.Jednak widzę, że przejrzała już Pani moją historie postów i wykryła jakiś spisek..jeśli pani tak uważa, to pani sprawa.
Czytam to forum od jakiegoś czasu i natknąłem się na wiele Pani wypowiedzi.Komentować już nic nie będę, bo nie chce wchodzić z Panią w bezsensowną polemikę.
Co do Hvaru możliwe, że w lipcu będę miał możliwość zobaczenia tej wyspy, której nie trzeba reklamować - wtedy przekonam się jaka jest naprawdę
ines napisał(a):K2 napisał(a):ines napisał(a):
Jac..zaglądam i wysyłam
jednak dzięki za troskę
Cześć Ines,
Mogę prosić o namiary na sławne Tri Palmas?
Z góry dziękuje
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pzdr
K2
poszło
lolek80 napisał(a):Hmm..i ty znów nawet tu
ines napisał(a):Pierwsza do zobaczenia jest Mirca.
Jest to mała mieścina, podzielone na część górną i dolną.
W górnej są stare zabudowania i wygląda na opuszczoną
Nic się tam nie dzieje...
Za to w dolnej części nad morzem są prawie same nowe budynki..plaża bardzo ładna, kafejki..
Idealna dla rodzin z małymi dziećmi..cisza i spokój gwarantowane.
Mellania napisał(a):ines napisał(a):Pierwsza do zobaczenia jest Mirca.
Jest to mała mieścina, podzielone na część górną i dolną.
W górnej są stare zabudowania i wygląda na opuszczoną
Nic się tam nie dzieje...
Za to w dolnej części nad morzem są prawie same nowe budynki..plaża bardzo ładna, kafejki..
Idealna dla rodzin z małymi dziećmi..cisza i spokój gwarantowane.
Witam Ines, my do Chorwacji po raz pierwszy w drugiej połowie sierpnia
Najbardziej chcielibysmy zatrzymać sie w Supetar - wciąz szukamy fajnego miejsca bo jest nas 5 dorosłych + 3 dzieci i nie chcemy zamykać się w betonowym apartamencie więc szukamy czegoś z duzym tarasem albo najlepiej z kawałkiem ogródka żeby wieczorami jak maluchy będą już słodko spać posiedzieć na powietrzu przy dobrym winku i grillu:)
Ale szukając czegoś fajnego w Supertar wpadły nam namiary na fajne apartamenty w miejscowości Mirca - piszesz że to mała wioska - ale czy to taka totalna dziura zabita dechami gdzie sie nic nie dzieje?
Chcemy odpocząć od Krakowa ale taka totalna cisza to też nie do końca dla nas. Czy tam są jakiekolwiek atrakcje? knajpki itp? i czy do Supetaru mozna dojsc na piechotę nie idąc jakąś ruchliwą drogą?
Wiem że pytań sporo ale bedę wdzięczna z pomoc
pozdrawiam
stary_jac napisał(a):poprawka , informacji znalazłem dużo na temat samej pustelni, natomiast czy mógłby ktoś podpowiedzieć drogę
poniżej tekst skopiowany z translatora (na końcu nie rozumiem )
"Do Blaca se najlakše i najčešće dolazi kopnenim makadamskim putem koji se odvaja sa asfaltiranog puta do Vidove gore, a označen je putokazom. Put može biti teško prohodan za niska vozila pa malo pripazite. Nakon dvadesetak minuta vožnje vozila se parkiraju na širokom platou pokraj kamenog križa. Put se nastavlja pješice preko napuštenog sela Dragovode, trideset minuta laganog hoda nizbrdo. Drugi način je dolazak brodom u obližnju uvalu i zatim 30 - 40 minuta hoda uzbrdo, ovisno u kakvoj ste kond"
Powrót do Nasze relacje z podróży