Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa Brač, wyspa Hvar i Gradac...Piąty raz w CRO :)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
stary_jac
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stary_jac » 05.04.2009 18:46

dzemula napisał(a):Witaj ines!
Super relacja!
Tak się składa, że mam zarezerwowane 2 apartamenty Tri Palmas w Supetarze pod koniec czerwca (wybieramy się w dwie rodziny). Interesuje mnie czy w miasteczku są jakieś atrakcje dla dzieci oraz gdzie polecasz się żywić. Będę Ci bardzo wdzięczna za informację.
Pozdrawiam

dzemula tak się składa że ja też mam 2 apartamenty Tri Palmas (dwie rodziny z dziećmi) początek lipca i chyba wiem gdzie będę pytał o "najświeższe" informacje :)
laciatek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) laciatek » 13.04.2009 09:35

To ja też przychylam się do prośby jak inni i poproszę o te namiary na apartament, Ines ;) ( adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ), nie wiem czy uda nam się w tym roku do czerwca wysupłać tyle gotówki, ale jestem dobrej myśli,
a fotki, super, miło przejrzeć stare jeszcze raz wzbogacone o nowe :),
a jak Twoje plany wakacyjne ?
stablo
Globtroter
Postira

Nieprzeczytany postnapisał(a) stablo » 20.04.2009 19:47

Kochani naczytałem sie tutaj naczytałem piękne relacje Ines gratki
ale zmartwiłem sie nieco ze względu na opisywane warunki plazowania
Jadę do Postiry i coś mi się posmutniało ze względu na opis plaż
please napiszcie gdzie plażowac bedąc na wakacjach w tej miejscowości , szczegłonie chodzi mi o dzieciaki
kamyki , skałki dzikie plaże gdzie tego szukać ??
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
matom
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) matom » 20.04.2009 19:53

Witaj,
jesteśmy z mężem po raz pierwszy na forum, ale relacje na cro śledzimy już od dawna :D . Zawsze z wielką ciekawością zaczytujemy się w ciekawych relacjach.
W zeszłym roku po namowie męża wybraliśmy się do Chorwacji w podróż poślubną :D - było cudnie. Widziałam wiele pięknych miejsc w Europie i nie tylko, ale Dalmacja mnie zauroczyła.
Postanowłam, że musimy tam wrócić. Twoja Ines relacja zachęciła i przekonała nas do wyboru Brac.
Namówiliśmy na wyjazd również przyjaciół no i w chwili obecnej poszukujemy apartamentu dla 4 osób :) Chciałabym prosić również o namiar na Tri Palmas adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, pozdrawiamy
Ostatnio edytowano 21.04.2009 07:46 przez matom, łącznie edytowano 1 raz
stary_jac
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stary_jac » 20.04.2009 20:40

coś tu Ines dawno nie zaglądała, no to ja wysłałem
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 21.04.2009 06:31

stary_jac napisał(a):coś tu Ines dawno nie zaglądała, no to ja wysłałem

Jac..zaglądam i wysyłam :)
jednak dzięki za troskę :)
K2
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) K2 » 24.04.2009 08:09

ines napisał(a):

Cześć Ines,
Mogę prosić o namiary na sławne Tri Palmas? ;-)
Z góry dziękuje

Pzdr
K2
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 24.04.2009 19:12

laciatek napisał(a):To ja też przychylam się do prośby jak inni i poproszę o te namiary na apartament, Ines ;) ( adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ), nie wiem czy uda nam się w tym roku do czerwca wysupłać tyle gotówki, ale jestem dobrej myśli,

Kogo jak kogo ale koleżankę to napewno jest stać. Pozdrawiam
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 24.04.2009 21:28

K2 napisał(a):
ines napisał(a):

Cześć Ines,
Z góry dziękuje

Pzdr
K2

Tri palmas... to trochę jak Las palmas :wink:
...mam niejasne przeczucie, że to raczej "Tri palme" (bo tak to wygląda w hr języku)...

Obserwuję te wszystkie prośby o namiary na "sławetny" apartament... a wystarczy "wklepać" w net hasło: tri palme Supetar i .....namiary wyskakują same...
(chyba, że nie jednemu psu Burek....ale to potwierdzić może tylko Ines - czy adres i nazwisko właściciela się zgadza).
Pozdrawiam
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 24.04.2009 21:48

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):

...mam niejasne przeczucie, że to raczej "Tri palme" (bo tak to wygląda w hr języku)...

Obserwuję te wszystkie prośby o namiary na "sławetny" apartament... a wystarczy "wklepać" w net hasło: tri palme Supetar i .....namiary wyskakują same...
(chyba, że nie jednemu psu Burek....ale to potwierdzić może tylko Ines - czy adres i nazwisko właściciela się zgadza).
Pozdrawiam

Supetar , to prawdziwe brackie Las Palmas :wink: :D
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 25.04.2009 09:34

darek1 napisał(a):
laciatek napisał(a):To ja też przychylam się do prośby jak inni i poproszę o te namiary na apartament, Ines ;) ( adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ), nie wiem czy uda nam się w tym roku do czerwca wysupłać tyle gotówki, ale jestem dobrej myśli,

Kogo jak kogo ale koleżankę to napewno jest stać. Pozdrawiam

oj Dareczku :)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 11.05.2009 17:17

K2 napisał(a):
ines napisał(a):

Cześć Ines,
Z góry dziękuje

Pzdr
K2

poszło
lolek80
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) lolek80 » 12.05.2009 11:33

K2 napisał(a):
ines napisał(a):

Cześć Ines,
Z góry dziękuje

Pzdr
K2

Pozdrawiam

Pani Katarzyna to chyba nie lubi Ines-prawie w każdym poście daje temu wyraz.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 12.05.2009 12:18

lolek80 napisał(a):
K2 napisał(a):
ines napisał(a):

Cześć Ines,
Z góry dziękuje

Pzdr
K2

Pozdrawiam

Pani Katarzyna to chyba nie lubi Ines-prawie w każdym poście daje temu wyraz.

Po czym wnosisz? To była raczej refleksja nad tymi, którzy nie potrudzą się, by wrzucić w net hasło i samemu coś znaleźć... "Wyprostowałam" nieco nazwę apartamentu, by łatwiej było znaleźć namiary w necie, ponieważ, moim zdaniem, na 99 % przekręcona nazwa apartamentu krążąca w tym temacie, uniemożliwia samodzielne odnalezienie namiarów w sieci...
Co w tym złego? Prosiłam tylko Ines, by potwierdziła, czy mam rację i czy adres, który "wyrzuca" googlarka to dokładnie ten sam obiekt...ale Ines ani nie potwierdziła, ani nie zaprzeczyła; nie wiem, dlaczego. A to wiele by ułatwiło zarówno forumowiczom, którzy sami mogliby "dojść" do namiarów a i samej Ines, która nie musiałaby tych namiarów wysłyłać...

To, że mam inne gusta niż Ines i preferuję zgoła inny typ turystyki (pewnie dlatego też nie wyraziłam zachytu relacją - ale generalnie z zasady nie komentuję żadnych forumowych relacji, bo nie odczuwam takiej potrzeby), nie znaczy, że "nie lubię Ines". Przede wszystkim nie znam Ines; nie poznałam osobiście....czy można lubić czy też nie lubić kogoś, kogo się nie zna? Poza tym, czy kiedy z kimś się nie zgadzamy (wyrażamy swoje odmienne opinie na różne tematy) znaczy, że go nie lubimy???
P.S.Czy to zbieg okoliczności, że w kilku tematach pod moimi postami "wpisujesz" swoje uwagi (nie bardzo merytoryczne i raczej w charakterze OT )?... a i w innych tematach znajdują się Twoje posty dotyczące Ines...
Pozdrawiam
lolek80
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) lolek80 » 12.05.2009 13:25

Pani Katarzyno proszę się nie oburzać - wyraziłem swoje zdanie,
Akurat wybieram się na Brac i dlatego brałem udział w postach Ines, lecz nie tylko.Jednak widzę, że przejrzała już Pani moją historie postów i wykryła jakiś spisek..jeśli pani tak uważa, to pani sprawa.
Czytam to forum od jakiegoś czasu i natknąłem się na wiele Pani wypowiedzi.Komentować już nic nie będę, bo nie chce wchodzić z Panią w bezsensowną polemikę.

Co do Hvaru możliwe, że w lipcu będę miał możliwość zobaczenia tej wyspy, której nie trzeba reklamować - wtedy przekonam się jaka jest naprawdę :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży