Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa Brač, wyspa Hvar i Gradac...Piąty raz w CRO :)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 04.02.2009 22:22

kristoff79 napisał(a):
dzemula napisał(a):Witaj ines!
Super relacja!
Tak się składa, że mam zarezerwowane 2 apartamenty Tri Palmas w Supetarze pod koniec czerwca (wybieramy się w dwie rodziny). Interesuje mnie czy w miasteczku są jakieś atrakcje dla dzieci oraz gdzie polecasz się żywić. Będę Ci bardzo wdzięczna za informację.
Pozdrawiam

Witaj dzemula. My również mamy chrapkę na apartamenty Tri Palmas. Tak jak Wy chcemy jechać w drugiej połowie czerwca. Czy mogłabyś podać ceny apartamentów w tym roku? Pozdrawiam.

Zapewne rezerwując przez internet cena jest o wiele wyższa niż jak braliśmy go na miejscu.
We wrześniu płaciliśmy 28E za dwie osoby.
Dlatego nigdy nie rezerwuję jeśli nie jadę w szczycie sezonu, nie opłaca się :)
Pozdrawiam
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.02.2009 20:41

[quote="ines"]Mkm,
Pewnie, że twoja opinia jest zawsze bardzo pomocna :)
Jednak tak się zastanawiałam i może upodobania co do miejsca zmieniają się wraz z wiekiem..
Teraz jak mamy po dwadzieścia parę lat, to lubimy miejsca niezatłoczone, ale nie też maksymalne dziury w których nic się nie dzieje :)
Lubię wypośrodkowane miejscowości i np.we wrześniu Supetar był taki..
Apartament w cichym i spokojnym miejscu, blisko niezatłoczona plaża..natomiast w centrum sporo kafejek, restauracyjek i było co robić :)
W Splitskiej bym się chyba zanudziła, choć wiem, że mieścina ma swój niepowtarzalny urok..
Pewnie za 10-20 lat będę patrzeć na to wszystko jeszcze z innego punktu widzenia :)

No cóz, koleżanka Ines jest osobą ładną, młodą i pociągającą. Zatem i nie dziwota, że wybiera miejscowości w których coś się dzieje. No może jej mąż ma problem, że goście się oglądają za jego drugą połową. Tak to bywa jak ma się uroczą żonę, trzeba się do tego przyzwyczaić i z tym żyć. Tak nawiasem mówiąc to niejeden cromaniak życzył by zapewne sobie takiej koleżanki. Pozdrawiam koleżanki i kolegów turystów. Darz Bór.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 11.02.2009 17:59

Chyba przesadziłem trochę z treścią tekstu, czy nie pozwalam sobie zbyt frywolnie ? i ten żarowiasty kolor do tego jeszcze. Pozdrawiam
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 18.02.2009 13:25

heheh :)
Witaj Darku dawno Cię nie było :?
Jednak jak zwykle efektowne wejście...:) :twisted:

Pozdrawiam :P
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 19.02.2009 14:36

Z powodu przekroczenia limitu transferu na fotosiku zdjęcia są niedostępne.. :(
jak uda mi się to ponownie je wstawię. :evil:
sesa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sesa » 03.03.2009 12:52

Ufff przeczytalam z zapartym tchem :D

bardzo Ci dziekuje za ta relacje :D

w tym roku 1 raz do Chorwacji i wlasnie wybieramy sie do Supetar :D
stary_jac
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stary_jac » 09.03.2009 23:02

Gorąca prośba do Ines (już nie o namiary)!
czy można byłoby umieścić zdjęcia z tej relacji na jakimś dostępnym serwerze. ???
tym bardzie że mnóstwo ludzi korzysta z tej relacji.
proponuje wrzucić ją na front do "Opisy wybranych miejsc"
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 09.03.2009 23:38

stary_jac napisał(a):Gorąca prośba do Ines (już nie o namiary)!
czy można byłoby umieścić zdjęcia z tej relacji na jakimś dostępnym serwerze. ???

stary_jac dzięki za mile slowa..
Jednak wrzucanie na fotosika zdjęć zajęło mi dużo czasu i niestety z powodu przekroczenia transferu sa one teraz niedostępne co wprowadza mnie w głęboki gniew :( tyle czasu poszło na marne..znalazłam już odpowiednie miejsce wiec postaram sie je wrzucić jeszcze raz,aby pasowały do odcinków w relacji..
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 10.03.2009 06:23

ines napisał(a):
stary_jac napisał(a):Gorąca prośba do Ines (już nie o namiary)!

stary_jac dzięki za mile slowa..
Jednak wrzucanie na fotosika zdjęć zajęło mi dużo czasu i niestety z powodu przekroczenia transferu sa one teraz niedostępne co wprowadza mnie w głęboki gniew :( tyle czasu poszło na marne..znalazłam już odpowiednie miejsce wiec postaram sie je wrzucić jeszcze raz,aby pasowały do odcinków w relacji..

Czemu nie wrzucać zdjeć ze swoich relacji do albumu forumowego?

Tu są albumy użytkowników

Np. Riva w Supetarze: https://www.cro.pl/forum/album_page.php?pic_id=352

Obrazek

P.S. Fota z 2004 roku :) Zeskanowana z negatywu (co widać) ;) Wybaczcie!
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 10.03.2009 06:32

Ines świetna relacja :) Miło mi się czyta, bo mam sentyment do tej wyspy, a do Supetaru w szczególności :) Najlepsze winko na wyspie jest w Škripie!

Zadam pytanie z serii moich upierdliwych: dlaczego nazwy wszystkich miejscowości odmieniasz po ludzku, a Supetar wcale? Tak samo nazwy wyspy?
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 10.03.2009 08:04

Plumek napisał(a):Ines świetna relacja :) Miło mi się czyta, bo mam sentyment do tej wyspy, a do Supetaru w szczególności :) Najlepsze winko na wyspie jest w Škripie!

Dziękuję za wyraz uznania co do relacji, miło mi...

Pozdrawiam :)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 10.03.2009 08:10

ines napisał(a):
Plumek napisał(a):Ines świetna relacja :) Miło mi się czyta, bo mam sentyment do tej wyspy, a do Supetaru w szczególności :) Najlepsze winko na wyspie jest w Škripie!

Zadam pytanie z serii moich upierdliwych: dlaczego nazwy wszystkich miejscowości odmieniasz po ludzku, a Supetar wcale? Tak samo nazwy wyspy?

Nie rozumiem co oznacza odmiana po ludzku i myślę, że po napisaniu relacji to już nie ma dla mnie znaczenia...
Dziękuję za wyraz uznania co do relacji, miło mi...

Pozdrawiam :)

Po ludzku: Splitska - w Splitskiej, Milna - w Milnej, Bol - w Bolu. A Supetar - w Supetar, a nie w Supetarze...

No i szkoda, że sie zdjęcia przestały wyświetlać...
piwonek
Turysta
Witam wszystkich cromaniaków.

Nieprzeczytany postnapisał(a) piwonek » 10.03.2009 14:18

Wiem, że nie jestem orginalny. :) Jeżeli jeszcze jest chęć do pomocy to poproszę o namiary na "palmowy" apartament w Supetarze.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dziękuję i pozdrawiam.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 10.03.2009 23:47

Plumek, w tej chwili mam inne problemy na głowie i nie mam czasu zajmować się takimi takimi głupotami jak odmiana miasteczka Supetar...
ines
Cromaniak
Re: Witam wszystkich cromaniaków.

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 10.03.2009 23:51

piwonek napisał(a):Wiem, że nie jestem orginalny. :) Jeżeli jeszcze jest chęć do pomocy to poproszę o namiary na "palmowy" apartament w Supetarze.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

poszło na maila...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży