Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa Brač, wyspa Hvar i Gradac...Piąty raz w CRO :)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dzemula
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzemula » 22.01.2009 08:37

Witaj ines!
Super relacja!
Tak się składa, że mam zarezerwowane 2 apartamenty Tri Palmas w Supetarze pod koniec czerwca (wybieramy się w dwie rodziny). Interesuje mnie czy w miasteczku są jakieś atrakcje dla dzieci oraz gdzie polecasz się żywić. Będę Ci bardzo wdzięczna za informację.
Pozdrawiam
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 22.01.2009 11:17

dzemula napisał(a):Witaj ines!
Super relacja!
Tak się składa, że mam zarezerwowane 2 apartamenty Tri Palmas w Supetarze pod koniec czerwca (wybieramy się w dwie rodziny). Interesuje mnie czy w miasteczku są jakieś atrakcje dla dzieci oraz gdzie polecasz się żywić. Będę Ci bardzo wdzięczna za informację.
Pozdrawiam

Witaj dzemula :)
Fajnie, że dotarłaś do mojej relacji :)
Co do atrakcji dla dzieci to sama jeszcze nie zwracam na to uwagi, jednak widziałam jak szliśmy promenadą do staróweczki jakiś mały plac dla dzieci.
Co do jedzenia pisałam już w relacji, że polecam restaurację Riva, koło portu w centrum..
Bardzo smaczne i w przystępnej cenie jedzenie :)
W relacji zdjęcia różnych dań :)
Na pewno będziecie zadowoleni..tri palmas to świetna lokalizacja, plaża bliziutko, do centrum spacerkiem 10-15min...

Pozdrawiam
dzemula
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzemula » 22.01.2009 11:50

Dzięki za info. Już sie nie mogę doczekać wyjazdu.
Pozdrawiam
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 23.01.2009 10:52

dzemula napisał(a):Dzięki za info. Już sie nie mogę doczekać wyjazdu.
Pozdrawiam

Nie ma sprawy :)
Na pewno wszystko się uda :)

Pozdrawiam
SOBUŚ
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) SOBUŚ » 24.01.2009 21:49

Witam wszystkich siedzę już ze dwie godziny i czytam czytam jestem pod wrazeniem waszych relacji.W tym roku też chcemy jechać z mezem i 14 letnią córką na wakacje do Chorwacji i tutaj moja prośba pewnie jestem mono tematyczna ale droga koleżanko jakiś namiar na malownicze miejsce i w miarę cenowo.Interesuje mnie miejsce malowniczo polozone czytałam o parkach z pieknymi wodospadami .Mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl będę wdzięczna .Jeśli ktoś jeszcze posiada adres z możliwością porozumienia sie po polsku raczej proszę piszcie piszcie i z góry bardzo dziękuję . :papa:
Phil
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Phil » 25.01.2009 13:28

Witam.
Powtorze swoja prosbe o namiary na Tri Palmas z podobnego tematu.
Ja wybieram sie w trzy rodziny w drugiej polowie lipca i mam coraz wieksze obawy o dostepnosc terminow. Bo po takiej reklamie jaka zrobila Ines to bedzie najpopularniejsze miejsce w Cro roku 2009 ;-)
Pozdrawiam i z gory dziekuje.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
SOBUŚ
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) SOBUŚ » 25.01.2009 21:23

Droga Ines zagladzasz tu jeszcze liczę na ciebie !!!!!!!!!!!!Chodzi mi o namiar na kwaterę w okolicach IGrane -Riviera makarska mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ...........rozumiem ,że masz już dość tych pytań ktoś ciąglę cie męczy .przepraszam ale może starczy ci jeszcze cierpliwości na przesłanie mi jakiś namiarów .Chcę jechać w czerwcu od 22.pozdrawiam :papa: :papa: :papa: :papa:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 27.01.2009 14:04

Phil napisał(a):Witam.
Powtorze swoja prosbe o namiary na Tri Palmas z podobnego tematu.
Ja wybieram sie w trzy rodziny w drugiej polowie lipca i mam coraz wieksze obawy o dostepnosc terminow. Bo po takiej reklamie jaka zrobila Ines to bedzie najpopularniejsze miejsce w Cro roku 2009 ;-)
Pozdrawiam i z gory dziekuje.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

poszły na maila

Pozdrawiam
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 27.01.2009 14:07

SOBUŚ napisał(a):Droga Ines zagladzasz tu jeszcze liczę na ciebie !!!!!!!!!!!!Chodzi mi o namiar na kwaterę w okolicach IGrane -Riviera makarska mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ...........rozumiem ,że masz już dość tych pytań ktoś ciąglę cie męczy .przepraszam ale może starczy ci jeszcze cierpliwości na przesłanie mi jakiś namiarów .Chcę jechać w czerwcu od 22.pozdrawiam :papa: :papa: :papa: :papa:

Witaj,
Jedyne namiary na Riwierze jakie posiadam to Gradac (zawsze jeżdżę w ciemno i w inne miejsce dlatego nie zbieram namiarów, chyba, że wyjątkowo mnie zainteresuje dana kwatera)
Wysłałam na maila.
Zdjęcia miejscowości i opisy są na wcześniejszych stronach.

Pozdrawiam
Phil
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Phil » 28.01.2009 10:11

Jeszcze raz dziekuje Ines.
Pozdrawiam.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 28.01.2009 15:15

Phil napisał(a):Jeszcze raz dziekuje Ines.
Pozdrawiam.

Nie ma sprawy :)
Serdecznie Pozdrawiam
Lisbethi
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lisbethi » 29.01.2009 12:58

Witam
Nie jestem na forum poraz pierwszy :) ale dopiero teraz się zalogowałam :)
Byłam w Chorwacji juz 3 razy :) tym razem w czerwcu planujemy jechac na wyspe Brać dlatego relacja Ines jest dla mnie świetna :) Bardzo prosze Ines o podanie namiarów lub chociaż nazwy apartamentu lub ulicy na której mieszkała na wyspie Brać.Zalezy mi na podobnych warunkach mieszkaniowych, umiarkowanym spokoju ( dalej od centrum) a przy tym bliskości do plaży ze wzgedu na małe dzieci najlepiej do plaży żwirkowej :) Dziękuję
Lisbethi
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lisbethi » 29.01.2009 13:08

dzemula napisał(a):Witaj ines!
Super relacja!
Pozdrawiam

Dzemula może podasz mi namiary na ten apartament teraz doczytałam że zarezerwowaliście tam miejsca.Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
sari9
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sari9 » 29.01.2009 15:48

Witaj Ines
Będzie to moja pierwsza, wizyta w Chorwacji i nie bardzo wiedziałam jaki zakątek tego pięknego kraju wybrać. (bo to ja musiałam zadecydować za 5 osób - jak co to będzie znowu na mnie ;)
Miejsce wybierałam zanim znalazłam Wasze forum pełne pomocnych informacji ;)
Z zapartym tchem czytałam Twoją relację z wyspy Brać i z każdym kolejnym zdaniem utwierdzałam się w przekonaniu, że dobrze wybrałam ;)
Dzięki za tę relację :)
Pozdrawiam serdecznie
SOBUŚ
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) SOBUŚ » 31.01.2009 14:24

Witam droga INES dziękuje bardzo wiadomość otrzymałam.Pozdrawiam :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży