Ines super relacja
Wreszcie ją przeczytałem..
Bardzo fajnie piszesz i pokazujesz wspaniałe miejsce na wyspach..Tak mnie zachęciłaś na ten Brac, ze za rok na pewno tam trafię...
Bardzo Serdecznie Cię Pozdrawiam!!!
lolek80 napisał(a):Ines super relacja
Bardzo fajnie piszesz i pokazujesz wspaniałe miejsce na wyspach..Tak mnie zachęciłaś na ten Brac, ze za rok na pewno tam trafię...
darek1 napisał(a):lolek80 napisał(a):Ines super relacja
Czy oby napewno kolego Lolku podoba Ci się wyspa Brać, a może bardziej interesuje cię osoba autorki tej relacji ?. Proszę się przyznać, śmiało kolego. Nie ma się czego wstydzić, my wszyscy jesteśmy jedną rodziną.
ines napisał(a):
Oj Dareczku, wyspa Brac jest naprawdę piękna
Uwierz mi... Lolek na pewno dostrzegł to piękno na moich zdjęciach :twisted:
Tak, Tak jedna wielka Familia
darek1 napisał(a):ines napisał(a):
Oj Dareczku, wyspa Brac jest naprawdę piękna
Uwierz mi... Lolek na pewno dostrzegł to piękno na moich zdjęciach :twisted:
Tak, Tak jedna wielka Familia
Jeśli o to chodzi, to kolega Lolek napewno dostrzegł. Nie wiem czy krajobrazy ale koleżankę Ines napewno
Poprawiłem cytowanie - mod Leszek
darek1 napisał(a):lolek80 napisał(a):Ines super relacja
Czy oby napewno kolego Lolku podoba Ci się wyspa Brać, a może bardziej interesuje cię osoba autorki tej relacji ?. Proszę się przyznać, śmiało kolego. Nie ma się czego wstydzić, my wszyscy jesteśmy jedną rodziną.
renatalato napisał(a):Relacja super, fotki bardzo fajne, miło tak po świętach pooglądać ukochaną Chorwcję. Późno tu trafiłam, ale nieźle się ubawiłam.
Mostar postaram się zwiedzić w 2009 roku już całkiem niedługo za 166 dni. Życzę wszystkim szampańskiej zabawy
Pozdrav
Renata
ines napisał(a):K2 witaj w mojej relacji
Gdy jechałam na Brac zupełnie nie wiedziałam o istnieniu tego miejsca..
Pozdrawiam
ines napisał(a):Dzięki K2, miło mi
Co do wyboru miejsca, to bardzo trudne pytanie...
Peljesac według mnie to najpiękniejszy rejon Chorwacji taki dziki i klimatyczny
Jednak jest dość daleko
Natomiast wyspa Brac też jest śliczna,na tydzień nadaje się idealnie..jest dla mnie jedną z najładniejszych wysp...
Znajdziesz tam urokliwe miasteczka z ciekawymi plażami...
Jest co robić, co zwiedzać....są ładne plaże..
Ja bym pojechała w tym roku na Brac, a za rok jak będziesz miec wiecej czasu to zwiedziłabym Peljesac i Korcule
Wakacje na Brac, były po Peljesacu najpiękniejszymi
Serdecznie Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży