Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa Brač, wyspa Hvar i Gradac...Piąty raz w CRO :)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.11.2008 09:41

Casting ??? Nie wiem czy to się jednemu z moich kolegów tutaj spodoba... :twisted: :lol:
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 07.11.2008 09:47

Faktycznie jest napis The End ale może dotyczy to tej edycji, a zrobisz jeszcze jedną taką specjalną dla adoratorów którzy lubią oglądać a nie czytać :wink: :lol:
Nives
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nives » 07.11.2008 09:47

JacYamaha napisał(a):
Nives napisał(a):...Panie Jacku, szczegolnie dla Pana...

Mów mi Jacek, po prostu Jacek :wink:
Wyciągam rękę do zapoznania.
Bardzo fajna fotka.

Nie ma problemu, Jacku. Dzieki za komplement :wink:

Ines, "ne daj se" 8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.11.2008 09:49

-Yaro- napisał(a):Faktycznie jest napis The End ale może dotyczy to tej edycji, a zrobisz jeszcze jedną taką specjalną dla adoratorów którzy lubią oglądać a nie czytać :wink: :lol:

:lool: :lool: Obrazek :lool: :lool:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 07.11.2008 09:55

-Yaro- napisał(a):Faktycznie jest napis The End ale może dotyczy to tej edycji, a zrobisz jeszcze jedną taką specjalną dla adoratorów którzy lubią oglądać a nie czytać :wink: :lol:

kurka, ale macie wymagania :twisted:
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 07.11.2008 09:57

ines pamiętaj apetyt rośnie w miarę jedzenia :wink: :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.11.2008 10:43

Obrazek

Żeby tak raz w życiu taką gwiazdkę dotknąć. Jak tu się skupić na starcie i lądowaniu skoro łatwo wypaśc z pasa. Brak mi słów, brak mi słów, cóż tu można powiedzieć. Widok koleżanki Ines na plaży bardzo onieśmiela i pozbawia chwilami przytomności :roll:. Ciekawe jakiegoż, że to fortelu należy zastosować żeby tak koleżankę podejśc :D . Zdjęcia z Chorwacji wspaniałe, cóż tu dodać czy ująć. Pozdrawiam koleżankę ciepło , a nawet i gorąco.

Darek 1
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.11.2008 10:46

alessandro1977 napisał(a):Casting ??? Nie wiem czy to się jednemu z moich kolegów tutaj spodoba... :twisted: :lol:

Castingu nie dopuszczam :twisted: .
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.11.2008 10:56

Dajcie dziewczynie spokój, to już się robi żenuła... :) darek pokaż ten swój post żonie to od razu zobaczysz całe konstelacje...
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.11.2008 10:58

Sławomir Wocial napisał(a):Dajcie dziewczynie spokój, to już się robi żenuła... :) darek pokaż ten swój post żonie to od razu zobaczysz całe konstelacje...

Zazdrośnik i złośliwiec. :D

Tylko gratulować w takim razie koledze ładnej małzonki.

Cóż, na swoją nie narzekam. Równie podobają mi się inne, dlaczego mam tego nie powiedzieć skoro tak myślę. Nie boję się swoich słów. Tymczasem, życzę Ci miłego weekendu, bo ja go mam na raty. Pozdrawiam kolego Sławomirze.
Ostatnio edytowano 07.11.2008 11:05 przez darek1, łącznie edytowano 2 razy
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.11.2008 10:59

Niby o co?? Mam równie piękną kobietę w domu...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.11.2008 11:03

darek1 napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):Casting ??? Nie wiem czy to się jednemu z moich kolegów tutaj spodoba... :twisted: :lol:

Nie Ty będziesz casting ogłaszał :wink: co najwyżej weźmiesz w nim udział :wink: :lol: :papa:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.11.2008 11:08

Janusz Bajcer napisał(a):
darek1 napisał(a):

Nie Ty będziesz casting ogłaszał :wink: co najwyżej weźmiesz w nim udział :wink: :lol: :papa:

Tak jest, Panie Moderatorze. Rozkaz zrozumiałem i wykonuję. :D :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.11.2008 11:13

Cześć Darek.... :lol: ..muszę Ci powiedzieć, że kogo jak kogo ale Ciebie akurat tutaj najbardziej brakowało...wystarczy, że wróciłeś i od razu temat nabrał kolorytu... :lool: :lool: :lool:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.11.2008 11:31

he, he, he ale mamy tu zawistnego zadrośnika na forum. Niech się cieszy, że ma ładną żonę, a nie krokodyla.

Czasami jestem złosliwy za co kolegę Sławomira przepraszam. Co się tyczy mojej żony to akurat czyta czasami moje posty, jakoś nie wnosi pozwu rozwodowego. W końcu jest lekarzem i twierdzi, że wszystkich chłopów trzeba poddać badaniom okresowym :D . A to, że się oglądają za innymi atrakcyjnymi kobietami to świadczy, że są poprostu zdrowi. Pozdrawiam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży