Monte Christo napisał(a):phi...
ines napisał(a):Darek1 i alessandro1977 - jak ja was lubię
darek1 napisał(a):I Vice Versa. My także koleżankę darzymy sympatią.
alessandro1977 napisał(a):darek1 napisał(a):I Vice Versa. My także koleżankę darzymy sympatią.
Darek...ale ja mam nadzieję, że nie jesteś zazdrosny...uprzedzam, że mam kochaną dziewczynę więc nie będę stanowił dla Ciebie konkurencji....
darek1 napisał(a):alessandro1977 napisał(a):darek1 napisał(a):I Vice Versa. My także koleżankę darzymy sympatią.
Darek...ale ja mam nadzieję, że nie jesteś zazdrosny...uprzedzam, że mam kochaną dziewczynę więc nie będę stanowił dla Ciebie konkurencji....
He, he, ja mam żonę. Ale nie przeszkadza mi to troszkę poflirtować z koleżanką Ines . Nie widzę w tym nic zdrożnego i nietaktownego. Także w tej materii jak widzisz nie jestem zadrosny, no może tak odrobinę. Zbiegiem okoliczności jest fakt, że koleżanka Ines miała swego czasu praktykę studencką w pewnej rządowej instytucji niedaleko mojego miejsca pracy. No ale do wzajemnego poznania nie doszło, bo nic o niej nie wiedziałem, szkoda wielka szkoda kolego Alessandro. Góra z górą się nie zejdzie , a człowiek tak, tylko, że nie w tym przypadku. Pozdrawiam i niech kolega uważa na Monte Christo, coś ostatnio zaczął się tutaj kręcić po forum. (niepewny politycznie )
Powrót do Nasze relacje z podróży