Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa Brač, wyspa Hvar i Gradac...Piąty raz w CRO :)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 29.10.2008 14:58

Darek1 i alessandro1977 - jak ja was lubię :)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 29.10.2008 17:45

I Vice Versa. My także koleżankę darzymy sympatią. :D
Monte Christo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monte Christo » 29.10.2008 17:59

phi... ;)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 29.10.2008 18:47

Monte Christo napisał(a):phi... ;)

No i co Monte Christo z Sędziszowa, co tak skrywasz swoją sympatię do kolezanki Ines, Trochę odwagi utajniony wielbicielu, niczego się kolego nie obawiaj sie na forum. Śmiało.

P.S. Tylko nie pytaj się o ciemne spodenki. :D
Ostatnio edytowano 29.10.2008 20:11 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 29.10.2008 18:55

:D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 29.10.2008 20:09

Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.10.2008 10:53

ines napisał(a):Darek1 i alessandro1977 - jak ja was lubię :)

No dzięki Ines...Ciebie także nie sposób nie lubieć... :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.10.2008 10:55

darek1 napisał(a):I Vice Versa. My także koleżankę darzymy sympatią. :D

Darek...ale ja mam nadzieję, że nie jesteś zazdrosny...uprzedzam, że mam kochaną dziewczynę więc nie będę stanowił dla Ciebie konkurencji....Obrazek
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 30.10.2008 11:44

alessandro1977 napisał(a):

Darek...ale ja mam nadzieję, że nie jesteś zazdrosny...uprzedzam, że mam kochaną dziewczynę więc nie będę stanowił dla Ciebie konkurencji....Obrazek

He, he, ja mam żonę. Ale nie przeszkadza mi to troszkę poflirtować z koleżanką Ines :oops: . Nie widzę w tym nic zdrożnego i nietaktownego. Także w tej materii jak widzisz nie jestem zadrosny, no może tak odrobinę. Zbiegiem okoliczności jest fakt, że koleżanka Ines miała swego czasu praktykę studencką w pewnej rządowej instytucji niedaleko mojego miejsca pracy. No ale do wzajemnego poznania nie doszło, bo nic o niej nie wiedziałem, szkoda wielka szkoda kolego Alessandro. Góra z górą się nie zejdzie , a człowiek tak, tylko, że nie w tym przypadku. Pozdrawiam i niech kolega uważa na Monte Christo, coś ostatnio zaczął się tutaj kręcić po forum. (niepewny politycznie :? )
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.10.2008 11:56

darek1 napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):

He, he, ja mam żonę. Ale nie przeszkadza mi to troszkę poflirtować z koleżanką Ines :oops: . Nie widzę w tym nic zdrożnego i nietaktownego. Także w tej materii jak widzisz nie jestem zadrosny, no może tak odrobinę. Zbiegiem okoliczności jest fakt, że koleżanka Ines miała swego czasu praktykę studencką w pewnej rządowej instytucji niedaleko mojego miejsca pracy. No ale do wzajemnego poznania nie doszło, bo nic o niej nie wiedziałem, szkoda wielka szkoda kolego Alessandro. Góra z górą się nie zejdzie , a człowiek tak, tylko, że nie w tym przypadku. Pozdrawiam i niech kolega uważa na Monte Christo, coś ostatnio zaczął się tutaj kręcić po forum. (niepewny politycznie :? )

Darek...faktycznie...dobrze, że Twoja żona nie czyta forum bo już miałbyś przechlapane...przemawia przez Ciebie żal i aż dziwię się, że nie walczyłeś jak harcerz o Ines bo przecież nieśmiały chyba nie jesteś...Monte Christo się nie obawiam bo to taki chyba prowokator jakich wielu na forum...poza tym chyba nikt nie będzie teraz nieszcześliwy : Ty żonaty, Ines zamężna, ja mam wyjątkową dziewczynę a Monte ??? Cóż...to zagadka ale z takimi zalotami to Ines nie spojrzy na niego....Obrazek
Monte Christo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monte Christo » 31.10.2008 11:14

:)

chyle poklony do Bogini Ines ;)

P.S. nie czepiam sie, ale dobrze,ze maz ines tez nie czyta forum ;)

Pozdro.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 31.10.2008 11:25

Przynajmniej o dwóch jest tu na forum nas za dużo. Trójkątów nie będziemy robić. Proszę się w końcu zdecydować Panowie. :?
Monte Christo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monte Christo » 31.10.2008 11:28

bede jedynie biernym czytelnikiem
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 31.10.2008 11:31

Alessandro, ponieważ mieszkasz daleko, proponuję żebyś podał się do dymisji :? Gwarantuję Ci, że zostanie przyjeta z zadowoleniem.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 31.10.2008 11:32

Monte Christo napisał(a):bede jedynie biernym czytelnikiem

Dziękuję koledze za odwagę. Chwali się to na forum. :?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży