Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa Brač, wyspa Hvar i Gradac...Piąty raz w CRO :)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 16.10.2008 22:43

a mi w medjugorje najbardziej podobała sie kostka rubika z podobieństwem matki boskiej i kufle:)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 17.10.2008 05:51

antek napisał(a):A mi w Medjugorje najbardziej podobała sie kostka Rubika z podobieństwem Matki Boskiej i kufle:)

:wink: Antek kufel :)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 17.10.2008 12:17

madzia1981 napisał(a):Cześć Ines. Dopiero teraz znalazłam Twoją relacyję-super! Czyta się pięknie, dobrnęłam dziś do 8 strony, resztę pozostawiam sobie jako lekturę do porannej kawki...
Widzę, że nasi mężowie mają podobny punkt widzenia ( w każdej mieścince warto obejrzeć murawę stadionu :D ) Dajesz radę? Ja od 4 lat już się z tym pogodziłam hihi :D :D :D
Nie miałaś szczęścia ujrzeć prawdziwego piekna Plitvic, pogoda wam w tym dniu nie sprzyjała, gdybym tam nie była, a widziała wasze fotki z jezior to pewnie bym się nie pokusiła tam jechac...
Jeszcze jedno nasunęło mi się po tych 8 stronach-warto jechać we wrześniu i w przyszłym roku będę dążyła (o ile praca mi pozwoli) jechać we wrześniu...jak Wy. Piękne puste plaże i urok bezludnych uliczek bardzo mnie urzekł.
Pozdrawiam cieplutko i dzięki za godzinkę, dzięki której poczułam się jak w Cro.
madzia1981

Dzięki Madzia za miłe słowa... :)
Od 5lat już przyzwyczaiłam się do dużego zainteresowania piłką nożną, jakoś wytrzymuję :)
ha , a nawet jak mąż gra sobie w różnych ligach to chodzę mu kibicować i nawet to lubię :)
My zawsze jeździmy do Cro we wrześniu, dla mnie to najlepszy czas na Chorwację...Choć też chętnie pojechałabym w czerwcu.. :)
Wrzesień cisza, spokój, taniej, mniej ludzi..idealnie.. :)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 20.10.2008 13:24

AndrzejJ. napisał(a):
antek napisał(a):A mi w Medjugorje najbardziej podobała sie kostka Rubika z podobieństwem Matki Boskiej i kufle:)

:wink: Antek kufel :)

:)
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 26.10.2008 23:33

Dzięki Ines za wspaniałą relację!

Zdjęcia piękne i opis porywający. W przyszłe wakacje chciałbym pojechać do CRO po raz trzeci. Po przeczytaniu Twojego opisu Mostar wpisuję już dziś do miejsc, które odwiedzę na pewno! Brać pewnie też!

Pozdrawiam!
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 27.10.2008 22:45

Miło mi :)
Mostar obowiązkowo :)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.10.2008 13:14

Ines
Od 5lat już przyzwyczaiłam się do dużego zainteresowania piłką nożną, jakoś wytrzymuję :)
ha , a nawet jak mąż gra sobie w różnych ligach to chodzę mu kibicować i nawet to lubię :)

Koleżanka to musi być wysportowana, na wszystko znajduje czas, a przecież w Warszawie brakuje go najbardziej, korki w miescie, zycie umyka szybko. Jakże koleżanka jest zorganizowana, że na posty ma czas i do tego póżno chodzi spać, a wcześnie wstaje. Podziwiam koleżankę , nawet bardzo podziwiam. O koleżance mąż może powiedzieć tylko jedno - Skarb.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.10.2008 13:42

darek1 napisał(a):Ines

Koleżanka to musi być wysportowana, na wszystko znajduje czas, a przecież w Warszawie brakuje go najbardziej, korki w miescie, zycie umyka szybko. Jakże koleżanka jest zorganizowana, że na posty ma czas i do tego póżno chodzi spać, a wcześnie wstaje. Podziwiam koleżankę , nawet bardzo podziwiam. O koleżance mąż może powiedzieć tylko jedno - Skarb.

Obrazek
cornholio
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) cornholio » 28.10.2008 14:54

ines napisał(a):Miło mi :)

Witam,
Pytanie byc moze prozaiczne ,ale nie wiem wiec pytam.
W przyszlym roku mam juz zaklepane wakacje w Zivogosce no i Mostar bedzie jednym z obowiazkowych punktow. Czy placic mozna w Euro czy tylko bosniacka marka?
Pozdrawiam
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 28.10.2008 16:54

cornholio napisał(a):
ines napisał(a):Miło mi :)

Witam,
Pytanie byc moze prozaiczne ,ale nie wiem wiec pytam.
W przyszlym roku mam juz zaklepane wakacje w Zivogosce no i Mostar bedzie jednym z obowiazkowych punktow. Czy placic mozna w Euro czy tylko bosniacka marka?
Pozdrawiam

Euro jak najbardziej :)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 29.10.2008 11:24

oczywiście wszystko co piszesz to prawda :) :twisted:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.10.2008 11:45

ines napisał(a):

oczywiście wszystko co piszesz to prawda :) :twisted:

Ach ten Darek....ja tak pomyślałem, że Darek powinien założyć tutaj Ines's Fanclub....Obrazek
Monte Christo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monte Christo » 29.10.2008 12:24

Ines nie znamy sie jestem MonteChristo.

Gratuluje.

P.S. Czy ty mialaś jedne czarne spodenki ?bo na kazdym zdjeciu jesteś w tych samych ;)

Pozdrawiam.

P.S. II Czy zdjecia portow robiłaś w tym samym miejscu ;) bo wygladają tak samo ;)

Pozdrawiam.

Uśmiech.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 29.10.2008 13:01

Monte Christo napisał(a):Ines nie znamy sie jestem MonteChristo.

Gratuluje.

P.S. Czy ty mialaś jedne czarne spodenki ?bo na kazdym zdjeciu jesteś w tych samych ;)

Pozdrawiam.

Uśmiech.

Ależ kolega dociekliwy. Myślę, że dalej kolega Monte Christo się nie posunie ...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.10.2008 13:35

A czy brałeś Monte Christo pod uwagę to, że można mieć kilka par takich samych...ale pewnie tego nie brałeś pod uwagę myśląc poprzez pryzmat własnych skarpetek...Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży