![Smile :)](https://www.cro.pl/images/smilies/icon_smile.gif)
mkm napisał(a):Dobrze Ines , że skusiłaś się na tą właśnie wyspę. Widzę , że przypadła Ci do gustuBrac musi się podobać , głównie ze względu na niespotykaną na innych wyspach ilość przytulnych , kameralnych miasteczek oraz najbardziej urozmaiconą linię brzegową . No i bym zapomniał , przecież z wyspy widać TUCEPI
![]()
Pozdrav.
laciatek napisał(a):Mam nadzieję, że to nie koniec relacji, już kilka razy zaglądałam, czy coś doszło, a tu nic:( ...
ines napisał(a):mkm napisał(a):Dobrze Ines , że skusiłaś się na tą właśnie wyspę. Widzę , że przypadła Ci do gustuBrac musi się podobać , głównie ze względu na niespotykaną na innych wyspach ilość przytulnych , kameralnych miasteczek oraz najbardziej urozmaiconą linię brzegową . No i bym zapomniał , przecież z wyspy widać TUCEPI
![]()
Pozdrav.
Prawie wszystkie miasteczka na Brac przebijają Tucepi
Ogólnie Brac bardzo mnie zauroczyła!
Za rok pewnie znów Peljesac i może Korcula..
mkm napisał(a):ines napisał(a):mkm napisał(a):Dobrze Ines , że skusiłaś się na tą właśnie wyspę. Widzę , że przypadła Ci do gustuBrac musi się podobać , głównie ze względu na niespotykaną na innych wyspach ilość przytulnych , kameralnych miasteczek oraz najbardziej urozmaiconą linię brzegową . No i bym zapomniał , przecież z wyspy widać TUCEPI
![]()
Pozdrav.
Prawie wszystkie miasteczka na Brac przebijają Tucepi
Ogólnie Brac bardzo mnie zauroczyła!
Za rok pewnie znów Peljesac i może Korcula..
KorculaNapewno
![]()
Spodoba Ci się na 100% . Mogę Ci nawet co nie co doradzić przy wyborze lokum
darek1 napisał(a):Koleżanka Ines jest chora. Może by jej pomóc w jakiś sposób bo nic nie napisze. Nie jestem lekarzem, więc nic nie doradzę poza szklanką mleka z miodem i czosnkiem. Szkoda żeby bardziej się rozchorowała taka urocza koleżanka. Oj szkoda.
ines napisał(a):Chłopaki dziękuję za troskę
Jednak nie obeszło sie bez antybiotyku![]()
![]()
Pozdrowionka![]()
ps.Winko niestety będzie musiało poczekać
darek1 napisał(a):No cóż, nie ukrywam, że mam słabość do koleżanki, turystki Ines. Pięknie opowiada w swoich relacjach i robi urokliwe zdjęcia. Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży