marsylia napisał(a):Super Ines, bardzo dużo zobaczyliście na tym wyjeździe, a to jeszcze nie koniec
Popiel napisał(a):"smutna strona miasta" i mi smutno, bo był plan Mostar na ten rok i żadnych dłuższych wycieczek nie udało się zrealizować...
Będzie po co wracać do Cro, bo chcę właśnie zdążyć zobaczyć jeszcze tą smutną stronę miasta.
Długo wyczekiwana plaża w Bol, również nie zachwyciła nas, gdy się stanie na jej cyplu czar jakoś pryska. Od jej kamyszków wszystko białe a woda hmm... Fakt, na ceny w Bol trzeba uważać.
Piękna wyprawa
laciatek napisał(a):Ines, oderwałaś mnie od pracy, czytam i czytam i nie moge się wziąć do roboty, chyba dzisiaj po prostu sobie odpuszę i spokojnie porozkuszuję się waszymi widoczkami, we dwoje to faktycznie można pozwiedzać, a dzięki twoim relacjom wielu forumowiczów po raz kolejny zmieni przyszłoroczny cel wyjazdu, wśród nich pewnie i ja
maciek1956 napisał(a):Ja też zmienię pomysł na urlop.
Ps jeśli kasy wystarczy na wyjazd, w sierpniu syn się żeni i wesele trzeba szykować.
darek1 napisał(a):Marisa napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ciekawe co wzbudzą niektóre u Darka 1
Właśnie Panie Januszu..też jestem tego ciekawy...tym bardziej, że Ines dała swoje zdjęcie w stroju...
Oj chłopcy a Wy o jednym.
Super relacja Ines.Gratuluję.
Brak mi słów, naprawdę brak mi słów, nie wiem co mam powiedzieć. Takie piękne widoki, w zielonym i bez bardzo ładne, ale to bardzo ładne. Wręcz wzroku nie można oderwać.
Koleżanka Ines to ma rękę i wdzięk osobisty do robienia zdjęć, nieprawdaż.
P.S. Swoją drogą to Ines wybrała dobry wariant wczasowania, parę dni tu, pare dni tam, wszystko zobaczyła w krótkim czasie, tylko pozazdrościć, uroku osobistego także.
ines napisał(a):Popiel napisał(a):"smutna strona miasta" i mi smutno, bo był plan Mostar na ten rok i żadnych dłuższych wycieczek nie udało się zrealizować...
Będzie po co wracać do Cro, bo chcę właśnie zdążyć zobaczyć jeszcze tą smutną stronę miasta.
Długo wyczekiwana plaża w Bol, również nie zachwyciła nas, gdy się stanie na jej cyplu czar jakoś pryska. Od jej kamyszków wszystko białe a woda hmm... Fakt, na ceny w Bol trzeba uważać.
Piękna wyprawa
Mostar trzeba koniecznie zobaczyć
Jest niesamowity..
Powrót do Nasze relacje z podróży