razpol napisał(a):Dziś powrót do pracy po urlopie, a tu taki post-niespodzianka - zdjęcia z miejsc, w których byłem 2 i 3 dni temu.
tony montana napisał(a):Po tym jadę wykapać się przy Skale Afrodyty (15 km stąd)
tony montana napisał(a):Poranną kąpiel przy Skale Afrodyty odbywam samotnie,
tony montana napisał(a):Przegiąłem z trybem Dynamic
razpol napisał(a):Wszystko co widziałem pewnie jest i będzie zawarte w Twojej relacji.
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):Po tym jadę wykapać się przy Skale Afrodyty (15 km stąd)tony montana napisał(a):Poranną kąpiel przy Skale Afrodyty odbywam samotnie,
Ciśnie mi się na usta pytanie, o której godzinie wstałeśtony montana napisał(a):Przegiąłem z trybem Dynamic
Szkoda, że w ogóle znalazłeś ten dynamiczny tryb
Widzę, że Cypr zyskuje na popularności... osobiście z chęcią bym tam ponownie zagościła...razpol napisał(a):Dziś powrót do pracy po urlopie, a tu taki post-niespodzianka - zdjęcia z miejsc, w których byłem 2 i 3 dni temu.
razpol napisał(a):My przedwczoraj wróciliśmy do Polski, a znajomi, z którymi byliśmy na pierwszej miejscówce przenieśli się w inne miejsce.
Wczoraj przysłali mi zdjęcie i z tego co widzę, to chyba są w tym samym ośrodku co Ty byłeś.