manewr napisał(a):Witam szanowne grono
Czy Toyota RAV 4 mieści się w I grupie przy opłacie?
Dziękuje
Post przeniesiony.
Na przyszłość przed zadaniem pytania przeczytaj tytuł wątku.
manewr napisał(a):Witam szanowne grono
Czy Toyota RAV 4 mieści się w I grupie przy opłacie?
Dziękuje
boboo napisał(a):Naprawdę łatwiej zadać takie pytanie na forum niż obejrzeć w dowodzie rejestracyjnym wymiary samochodu?
OK. Widzę, że niemiecki dowód zawiera te dane, a polski nie.szaki17 napisał(a):boboo napisał(a):Naprawdę łatwiej zadać takie pytanie na forum niż obejrzeć w dowodzie rejestracyjnym wymiary samochodu?
Sorki, ale w którym miejscu znajdują się wymiary samochodu, bo coś znaleźć nie mogę
"Obejrzałem" z każdej strony i niema...
boboo napisał(a):szaki17 napisał(a):OK. Widzę, że niemiecki dowód zawiera te dane, a polski nie.boboo napisał(a):
Czyli popatrz do "karty pojazdu" (ten duży Brief) w punkcie 13.
Dariusz2617 napisał(a):Witam, mam pytanko. Czy za bagażnik rowerowy (3 rowery) montowany na haku naliczane są jakieś dodatkowe opłaty na autostradzie ?
Auto osobowe kombi.
Pozdrawiam.
piekarz napisał(a):Dariusz2617 napisał(a):Witam, mam pytanko. Czy za bagażnik rowerowy (3 rowery) montowany na haku naliczane są jakieś dodatkowe opłaty na autostradzie ?
Auto osobowe kombi.
Pozdrawiam.
za box albo rowery, na dachu,klapie lub haku dodatkowych opłat nie ma. Dopłata może wystąpić na promie ale nie zawsze - długość do 5 m a potem dopłata ale moje Vito ma ponad 5 m i nigdy nic nie dopłacałem
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi