Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

"Wysmagany wiatrem i marzeniami"czyli CROberto na "Gigancie"

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wiola2012
Cromaniak
Re: "Wysmagany wiatrem i marzeniami"czyli CROberto na "Gigan

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiola2012 » 05.04.2024 19:08

Cześć,
Brač cały czas przede mną, pewnie się kiedyś doczeka :). Plaża piękna, bardzo takie lubię , szkoda, że tak daleko :tak: .
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 05.04.2024 21:25

dids76 napisał(a):Ooo... ruszyła "stara" relacja 8) . Chętnie pooglądam i poczytam, tym bardziej że w połowie czerwca wracam na Brač po raz 11 :sm:

Lekką tremę mam przed Tobą :oczko_usmiech: bo jak tu się chwalić Twoją wyspą...
Pojedziesz tam jeszcze cztery razy i na Sołtysa Selcy możesz startować... :mg:
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 05.04.2024 21:49

wiolek_lp napisał(a):Ale fajnie że wróciłeś :oczko_usmiech:
Tym bardziej, że ja w sierpniu wracam 3 raz na Brač, więc chętnie poczytam co tam ciekawego odkryliście, ale wrócę też to wcześniejszej relacji, przypomnieć sobie :oczko:
Farska to chyba jedyna uvala, gdzie planowaliśmy w 2021 oprócz naszej przydomowej TL, więc tym bardziej popatrzę, gdzie warto uderzyć, chociaż nie powiem, pięknie tam było i odpowiednie zaludnienie :zeby: tylko dojście lekko męczące,.zwłaszcza wtedy pchając wózek z najmłodszym 7 miesięcznikiem :hahaha:
https://photos.app.goo.gl/H8bjuxRtMXidUnUH9
IMG_20210706_144835_copy_600x1067.jpg

Pozdrawiam czekając na lot do Cro, na weekendzik z Jadranem :hearts:

Cześć no to, przede wszystkim - życzę bardzo udanego weekendziku ...

Fajnie ,że zajrzałaś - też, chyba miałaś przerwę, na forum ?!

Chłopcy podrośli , zatem łatwiej teraz się przemieszczać...
Brač , tak samo jak Hvar - ma tyle do zaoferowania , że trzeba to podzielić na kilka wyjazdów :D

Niestety , miejsca najłatwiej dostępne są obecnie przeludnione...
Kusiło mnie zaglądnąć też do Tica Luka , ale po dwóch nieudanych powtórkach ( Murvica i Sumartin ) nie zrobiliśmy trzeciego podejścia.
Na tych trzech wymienionych plażach, w 2014 roku było na prawdę sympatycznie...
Ostatecznie robiliśmy powtórki na tych najfajniejszych - nowo poznanych.

Pokażę... :)
Epepa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Epepa » 05.04.2024 22:19

Byłam na Braču po raz pierwszy w maju zeszłego roku, więc wrażenia wciąż świeże. Jestem oczarowana wyspą i chętnie poczytam relację.
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 05.04.2024 22:23

maslinka napisał(a):Cześć Robercie! Jak dobrze Cię widzieć po latach :D :D :D

We dwoje ten ubiegłoroczny Brač czy z Julką też? Julka to już chyba całkiem dorosła jest 8O

Pozdrawiam Cię serdecznie 8)

Cześć Agnieszko :D
Bardzo mi miło ,że zaglądacie - dziękuję za te ciepłe przywitania :hearts:

Byliśmy z Julią - powiedziała ,że z nami jest fajnie , a po za tym chce się nami nacieszyć, przed miesięcznym pobytem w USA...

Była z nami czternasty raz w Cro ...
Trochę przesiąkła wakacyjnymi natrętcwami ojca - zatem wychowałem sobie świetnego kompana :hearts:

Oj tak - ma dwa latka dorosłości :lol:

Postaram się przemycić jakieś Jej zdjęcie

Też Cię Pozdrawiam serdecznie , a także wszystkich którzy mnie odwiedzili :D
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 06.04.2024 09:28

wiola2012 napisał(a):Cześć,
Brač cały czas przede mną, pewnie się kiedyś doczeka :). Plaża piękna, bardzo takie lubię , szkoda, że tak daleko :tak: .

Cześć :)

Warto ją wpisać, do poczekalni ... 8)
Jak sobie ją trochę zapomnę - to możliwe , że tam jeszcze pojadę .
Jest duża szansa , bo z wiekiem - te wszystkie cykle się podobno skracają... :mg:
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 06.04.2024 09:33

Epepa napisał(a):Byłam na Braču po raz pierwszy w maju zeszłego roku, więc wrażenia wciąż świeże. Jestem oczarowana wyspą i chętnie poczytam relację.

Cześć :)
Zapraszam .
Może znajdziesz coś , co niechcący pominęłaś i będzie w rozpisce, na następny raz...
Bratwojciech
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bratwojciech » 06.04.2024 14:08

To moja ulubiona wyspa, więc zasiadam do czytania.
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 08.04.2024 22:42

Bratwojciech napisał(a):To moja ulubiona wyspa, więc zasiadam do czytania.

U mnie na podium 8) zapraszam...
wiolek_lp
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolek_lp » 09.04.2024 15:32

CROberto napisał(a):Cześć no to, przede wszystkim - życzę bardzo udanego weekendziku ...

Fajnie ,że zajrzałaś - też, chyba miałaś przerwę, na forum ?!

Chłopcy podrośli , zatem łatwiej teraz się przemieszczać...
Brač , tak samo jak Hvar - ma tyle do zaoferowania , że trzeba to podzielić na kilka wyjazdów :D

Niestety , miejsca najłatwiej dostępne są obecnie przeludnione...
Kusiło mnie zaglądnąć też do Tica Luka , ale po dwóch nieudanych powtórkach ( Murvica i Sumartin ) nie zrobiliśmy trzeciego podejścia.
Na tych trzech wymienionych plażach, w 2014 roku było na prawdę sympatycznie...
Ostatecznie robiliśmy powtórki na tych najfajniejszych - nowo poznanych.

Pokażę... :)

Dzięki, weekend był baardzo udany i cudny, zrobiliśmy z młodym ( byłam tylko z 1 synem ) koło 40 km w 3 dni, także było intensywnie :D
Szybenik jak zwykle cudowny, ehhh koniecznie będzie do powtórzenia jeszcze kiedyś na szybki weekend :hearts:

Starsi faktycznie podrośli, ale w między czasie trafił się najmłodszy aktualnie 3 i pół latek, plus mąż ze złamaną nogą, którą dalej rehabilituje, i małego zbytnio nie ponosi, więc szaleństw chodzeniowych tego roku nie przewiduję :smutny:
Powiem Ci, że TL w lipcu w 2021 była pusta ! w przeciwieństwie do zawalonego Peljesaca :? ale i w porównaniu do Sumartinu, gdzie raz wybraliśmy się z młodymi na dmuchańce dla nich i po 30 minutach uciekliśmy, nawet się tam nie rozkładałam :sm:
Z relacji znajomych których wysłałam do Povlji w 2022 w sierpniu i w 2023 w lipcu, ludzi dalej było malutko, liczę też na to tego roku :proszedzieki:

CROberto napisał(a):[
Byliśmy z Julią - powiedziała ,że z nami jest fajnie , a po za tym chce się nami nacieszyć, przed miesięcznym pobytem w USA...

Była z nami czternasty raz w Cro ...
Trochę przesiąkła wakacyjnymi natrętcwami ojca - zatem wychowałem sobie świetnego kompana :hearts:

Super, że córa mimo, że dorosła dalej chce z Wami jeździć :zeby:
Mój weekend to też był 14 raz raz w Cro mojego średniego, a mój 15, za to w grudniu stuknął 10 raz najmłodszego wtedy 3 latka, ciekawe do ile razów dobije, zanim sam będzie decydować gdzie spędza wakacje :hahaha:
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 10.04.2024 00:40

wiolek_lp napisał(a):

Dzięki, weekend był baardzo udany i cudny, zrobiliśmy z młodym ( byłam tylko z 1 synem ) koło 40 km w 3 dni, także było intensywnie :D
Szybenik jak zwykle cudowny, ehhh koniecznie będzie do powtórzenia jeszcze kiedyś na szybki weekend :hearts:

Fajna sprawa, taki przerywnik 8) w szczególności jak pogoda przez ten czas dopisze...

wiolek_lp napisał(a):Byliśmy z Julią - powiedziała ,że z nami jest fajnie , a po za tym chce się nami nacieszyć, przed miesięcznym pobytem w USA...

Super, że córa mimo, że dorosła dalej chce z Wami jeździć :zeby:

Miłe to...
Ale w tym roku zapowiedziała ,że do Cro z nami nie pojedzie- musimy wybrać inny kraj...
Chyba się jej w "kuferku " poprzewracało - po zeszłorocznej Florydzie... ;)

floryda.jpg
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 10.04.2024 00:42

gib
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 10.04.2024 01:21

Gib
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 10.04.2024 01:21

Gib
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 10.04.2024 01:22

Gib
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

"Wysmagany wiatrem i marzeniami"czyli CROberto na "Giga...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies