anakin napisał(a):
pewnie już manele na następny wyjazd trzeba pakować, nie?
Już nawet ponton wypastowany....... ale niespodziewanie wypadło nam wesele którego się nie odmawia......i będzie trzeba się jeszcze przepakowywać....
Bea.ta napisał(a):Mnie też nie zaskoczyłeś,bo czułam,że po takiej przerwie znowu w poezyję uderzysz....
Ale powiedz Robert....tak w tajemnicy,Ty na codzień sie tak nie wyrażasz...prawda ??
Beata,nawet się nie domyślisz jak bardzo się starałem ,żeby moimi tekstami na sam koniec Cię nie zranić....
Btw.
Na codzień, ani nawet na co tydzień się tak nie wyrażam bo ........ja to normalnie urwis jestem....
Mikromir napisał(a):Ja też dziękuję za możliwość podróżowania z Wami.
Wprawdzie jeszcze przed zakończeniem tej jakże baśniowej opowieści zdążyłam pożegnać się z Bracem (zweryfikowawszy na miejscu niektóre doznania )
Cała przyjemność po mojej stronie....
Btw.
Nie myśl Danusiu że baśniowej bo tu samą prawdę pisałem.........no prawie.....
Stasiek18 napisał(a):Nie no myślałem że do wiosny skończysz a tu taka niespodzianka
Prawie sierpień
Ekstra relacja !
Sprawdziłem że wyszło równe siedem miesięcy..... czyli czas najwyższy był się uwinąć bo ewidentnie na rezerwie ciągnąłem i do wiosny mógłbym zapomnieć jak to wszystko się skończyło...
Nie spodziewałem się że zaglądasz....tym bardziej jestem kontent że Ci się podobało Senkju !