CROberto napisał(a): jakby tam jakieś dziewcze lawendowy wianek i kosz z figami w ręcach dzierżyło ,to.......ja w nogi.......
No pewnie, że w nogi. Żonaty facet w takiej sytuacji, innych opcji nie ma
CROberto napisał(a): jakby tam jakieś dziewcze lawendowy wianek i kosz z figami w ręcach dzierżyło ,to.......ja w nogi.......
Magdalena S. napisał(a):CROberto napisał(a): jakby tam jakieś dziewcze lawendowy wianek i kosz z figami w ręcach dzierżyło ,to.......ja w nogi.......
No pewnie, że w nogi. Żonaty facet w takiej sytuacji, innych opcji nie ma
krutom napisał(a):Julka błyszczy
ArliJ napisał(a):Nadrabiam;)
Farska to było bardzo udane odkrycie kiedy bylismy na wyspie;)
gorzej autko bo musiało tam dojechac i zjechac do maksymalnie dopuszczalnego punktu:)
Ale warto;)
Super relacja, zdjęcia fantastyczne a córa już taka duża i niezmiennie ślicznotka;)
Sumartin - ostatni skrawek wyspy.....igg napisał(a):......
CROberto napisał(a):igg napisał(a):Dzięki, będę już wiedział, gdzie szukać spokojnej zatoczki! 34DDW!!!
Wtedy, gdy już dotrzesz to będzie prawie Twoja...
dids76 napisał(a):CROberto napisał(a):igg napisał(a):Dzięki, będę już wiedział, gdzie szukać spokojnej zatoczki! 34DDW!!!
Bo jak na razie to ruch tam jak w Rzymie
Ps. Może to przez Twoją relację
Basiulinek napisał(a):Kończ, kończ Robercie,bo już za chwilę musisz zacząć pisać nową. ...
Dokąd tym razem zabierzesz Syrenki?
CROberto napisał(a):dids76 napisał(a):CROberto napisał(a):igg napisał(a):Dzięki, będę już wiedział, gdzie szukać spokojnej zatoczki! 34DDW!!!
Bo jak na razie to ruch tam jak w Rzymie
Ps. Może to przez Twoją relację
Jak dojechałeś w czerwcu to jeszcze był pewnie luz...
My w sierpniu mieliśmy znośnie,a pod koniec pobytu super....
Btw.
Że też poszli na łatwiznę i wylądowali w Sumartinie jakby nie mogli pójść do Spilice
PS
Właśnie ślęczę nad zakończeniem....