Śta napisali chłopokowi że go nie rozumicie i tera sie zawrzył w sobie i nie pisze nic
Ja wszystko zrozumiałem se tylko tłumacza % musiałam wziąć Pisz CROberto i wklejaj foty
igg napisał(a):A Ja Igg74 na prawdę tamoj się wybieram w SIERPNIU, piętnastego, po ciemku, z rodzinką i lękam się o nadludzkie ceny i tłumy wszędzie.
Mikromir napisał(a):igg napisał(a):A Ja Igg74 na prawdę tamoj się wybieram w SIERPNIU, piętnastego, po ciemku, z rodzinką i lękam się o nadludzkie ceny i tłumy wszędzie.
igg, a dlaczego w ciemno?
dids76 napisał(a):Śta napisali chłopokowi że go nie rozumicie i tera sie zawrzył w sobie i nie pisze nic
Ja wszystko zrozumiałem se tylko tłumacza % musiałam wziąć Pisz CROberto i wklejaj foty
mervik napisał(a):...widzę że tu prawie wszyscy z tłumaczem zaglądają
Mikromir napisał(a):Weź no tyle nie pracuj,tylko coś powklejaj. Pisać jak widać wyżej,za dużo nie musisz...
CROberto napisał(a):-Dziewczyny zwijajmy się już,następnym razem gdy tu przyjedziemy to dostaniecie godzinę luzu i sto kun .........
Pod nosem dopowiadam -na spółkę....
Potter napisał(a):CROberto napisał(a):-Dziewczyny zwijajmy się już,następnym razem gdy tu przyjedziemy to dostaniecie godzinę luzu i sto kun .........
Pod nosem dopowiadam -na spółkę....
Dobry Pan ...
Szczęściary z tych Twoich "dziewuch" ...