Taka karma RobertCROberto napisał(a):Znów przeszły obok mnie.....
CROberto napisał(a): pojedziemy na Vidovą wyglądać za słońcem.....
(...)
Przez parking pod V.G przetaczają się chmury lub mgła -nieważne co to jest -i tak świata nie widać
Bea.ta napisał(a):Taka karma RobertCROberto napisał(a):Znów przeszły obok mnie.....
te kiero napisał(a):waarto było,widoczki i nie widoczki-chmury w dole przednie
Bea.ta napisał(a):Taka karma RobertCROberto napisał(a):Znów przeszły obok mnie.....
piotrf napisał(a):
Popatrz na to z innej strony - pozostaje cel zawsze przed , a nie po/za
. . . bo jak mawia klasyk : lepszy jest niedosyt od przesytu , lepiej być niedopitym , jak przepitym
czy jakoś tak
CROberto napisał(a): Beata,ja się przecież wygłupiam, a Ty w "ton"filozoficzny uderzasz....
W twoim poście właśnie "zmrużonego oczka" na końcu mi brakuje....
CROberto napisał(a):Btw.
Zaczynam się właśnie zastanawiać ,czy przypadkiem nie macie przesytu moich żartów...
Bea.ta napisał(a):CROberto napisał(a): Beata,ja się przecież wygłupiam, a Ty w "ton"filozoficzny uderzasz....
W twoim poście właśnie "zmrużonego oczka" na końcu mi brakuje....
no i widzisz jak mnie nie znasz??
i "zmrużone oczko" .. niczego tu nie zmieni
Bea.ta napisał(a):CROberto napisał(a):Btw.
Zaczynam się właśnie zastanawiać ,czy przypadkiem nie macie przesytu moich żartów...
jakich żartów??
CROberto napisał(a):Wiem że mało wiem......ale jeszcze ze dwa zloty i będę mądrzejszy...
CROberto napisał(a):Czyżbym się dał "wpuścić..." ?!
Bea.ta napisał(a):CROberto napisał(a):Wiem że mało wiem......ale jeszcze ze dwa zloty i będę mądrzejszy...
ani 20 zlotów Ci nie pomoże, uwierz mi, tylko po schodach nie zlatuj, żeby przyspieszyć sprawę
Bea.ta napisał(a):CROberto napisał(a):Czyżbym się dał "wpuścić..." ?!
żeby to raz?
Bea.ta napisał(a):dobra - pisz coś, wklejaj coś ....
anakin napisał(a):Pisać za dużo nie musisz, bo ja i tak nic z tego nie rozumiem.....
Bea.ta napisał(a):CROberto napisał(a):Zjadę po poręczy...
krzywdy se nie zrób
anakin napisał(a):No własnie zavodnik
anakin napisał(a):Bo 26 stron oglądamy tę sama plażę
To że poprawiłeś chmurami na poprzedniej stronie nie zmienia niczego..
malina1959 napisał(a):znaczy lekcje o tematyce co autor chciał nam przez to powiedzieć, odbywały się bez ciebie
CROberto napisał(a):Buty powiesiłem już na kołku....
CROberto napisał(a):Tak się zastanawiam.... w takim razie jakim cudem jesteś w stanie odróżnić plaże na Pagu ...