CROberto napisał(a):.
Kilka bardzo krótkich odcinków zapodałeś...
Pozdrawiam,
Wojtek
zauroczona napisał(a):Noo, CROberto, ależ mnie wciągnęła Twoja opowieść tak ją na początku dawkowałeś, że miałam wątpliwości, jak to się potoczy, ale już wiem, że to było celowe napięcie w wątku rosło, i jak poooszłoooo , to nie można się było oderwać; i piękne zdjęcia, i humor momentami przypominający mi Andrzeja Poniedzielskiego gratulacje! Ja w tym roku po 2-letniej przerwie znów obieram kierunek wakacyjny jedyny i słuszny, już zaczynam odliczanie do mojej terapii pozdrawiam
Franz napisał(a):Kilka bardzo krótkich odcinków zapodałeś...
Mikromir napisał(a):...
CROberto napisał(a):Cześć Pszczółko
CROberto napisał(a):nie pokąsaj męzowinki za bardzo...
CROberto napisał(a):znów jestem zarobiony
CROberto napisał(a):Mogę Ci obiecać że do Twojego wyjazdu się wyrobię.
Mikromir napisał(a):Się aż tak nie spoufalaj, bo nastrojem bliżej mi raczej do... osy.
Mikromir napisał(a):Ależ skąd Ja bardzo dbam o małżonka i wogle miła jestem bo przecież ktoś musi wiosłować w tym pontonie...
Mikromir napisał(a):Rozumiem, ktoś w rodzinie musi zarabiać na wakacje, a Pag drogi jest...
Mikromir napisał(a):
Coś mi się widzi, że muszę wprowadzić pewne zmiany w kalendarzu wyjazdowym, żeby ta relacja przyśpieszyła nieco...
Potter napisał(a):.....
CROberto napisał(a):No to akurat wiem.... będę musiał zapłacić o jedną miejscówkę więcej niż zazwyczaj-zabrać tam trzeba egzorcystę.....