mervik napisał(a):Widzę że zmieniłeś ponton z żółtego na niebieski ...
Może następny będzie kajak
pzdr
CROberto napisał(a):mervik napisał(a):
Żółty ponton dokonał żywota pod wodospadami Kravica na jakimś zanurzonym żelaztwie...
Ten jest lepszy ....to Wehncke 270 (niemiecki) cena regularna ok. 200 zł. ale wiem że w sezonie zimowym można kupić taniej przez neta....
longtom napisał(a):
Może następny będzie kajak
pzdr
mervik napisał(a):.....
CROberto napisał(a):Wiosła kup najlepiej aluminiowe i patrz żeby łopatki były duże
Teraz dopiero poznasz urok wakacji....
te kiero napisał(a):CROberto napisał(a):Kolejna bezpańska zatoka...
to zgłaszam się do aneksji
Mikromir napisał(a):
Już widzę,jak tam skaczę rankiem po skałkach....
mervik napisał(a):
Dzisiaj po 18-tej była dostawa pływadełka sport 270 z dostawą 157 złociszy ...jutro pompowanie zobaczę ile mi to zajmie ...pływanie po pokoju na sucho
CROberto napisał(a):Pompka nożna - ta większa - w 10 min. się zmieścisz - chyba....
Mikromir napisał(a):......a Robert do nas dopłynie z.....
CROberto napisał(a):Taka wygląda standardowa (ta większa)
Taki miech jest najskuteczniejszy.Inni mieli wynalazki lub jakieś takie wersje mini....chyba do skrzydełek...
Moja miała branie....
Mówiłem Wam że w moim sercu samo dobro - gdybym zbierał po pięć kun za wypożyczenie jej na plaży to koszt pontonu by mi się zwrócił.....Mikromir napisał(a):......a Robert do nas dopłynie z.....
Z Pisaka.....
Danusia - jak jeszcze dids się zaopaczy to będzie trzeba "imienne" Cro naklejki zamówić....
CROberto napisał(a):
Danusia - jak jeszcze dids się zaopaczy to będzie trzeba "imienne" Cro naklejki zamówić....
dids76 napisał(a):
Żeś mi klina tym pontonem zabił, wczoraj już na necie ceny sprawdzałem. Chyba se kupie