KRIS_WLKP napisał(a):Widze, że kolega ma poważne argumenty!!! Niech Wam będzie jadę w sobotę!!! Kurde a jak trafię na korek wrrry znajde Cię!!!
pozdrowionka
P.S.
10 dni do wyjazdu ;(
Borovy napisał(a):a jakie macie zdanie co do wyjazdu w poniedzialek rano ?? jade przez niemcy ( zachodnia polska) wiec niemcy austria mysle cos po poludniu granice mijac spodziewac sie korkow ??:>
My tez Cie pozdrawiamy i szerokiej drodi bedziemy w okolicach Dubrovnika wiec tam bedziemy Cie wygladac My sie bujamy granatowa bmka z przyczepa........do zobaczenia na szlakuAUTOWILK napisał(a):a ja startuje we wtorek z samego rana ok 4 lubawka brno wieden zagrzeb ........i nie wiem co dalej jakis camping moze na rabie pozdrawiam Piotr ze srebrnego multivana z 2 boxami na dachu
robert236 napisał(a):KRIS_WLKP napisał(a):Widze, że kolega ma poważne argumenty!!! Niech Wam będzie jadę w sobotę!!! Kurde a jak trafię na korek wrrry znajde Cię!!!
pozdrowionka
P.S.
10 dni do wyjazdu ;(
Glową ręczył nie bede bo roznie to moze byc...........ja tylko podzielilem sie moimi doswiadczeniami i oby okazaly sie trafne i pomocne!!!A znajdziesz mnie napewno.........ukrywał sie nie bede