jan_s1 napisał(a):janniko, no na kogo mogę liczyć w trudnych chwilach, jak nie na Ciebie?
masz rację janie...na niego zawsze można liczyć....janniko gratulacje za posta... a ta psia dupa...the best!!
jan_s1 napisał(a):janniko, no na kogo mogę liczyć w trudnych chwilach, jak nie na Ciebie?
janniko napisał(a):madzia1981 napisał(a):Nie palić, nie jeść lodów i najlepiej nie oddychać
Madzia, popieram!
Najzdrowiej, towarzysze obrońcy czystości środowiska, jest po prostu nie żyć!!!
A widzieliście jakie spustoszenie w organizmie wyrządza spożywanie tłustego mięcha, smażonego mięcha, świńskiego mięcha!? Kolosalne!
A wiecie co czyni cholesterol?! Masło itp. - spustoszenie!!!
A ile ludzi umiera od wódki i wina?! Mnóstwo!
A zabijanie zwierząt po to by nosić futerka!? Paskudztwo!
A zabijanie zwierząt po to by, jedząc je, szkodzić organizmowi!? Żenada!!!
Sam rzuciłem palenie 5 lat temu, ale nikogo do tego zmuszać nie mam zamiaru! I zupełnie nie przeszkadza mi dym na przystanku, na ulicy itp.
Ale za to przeszkadza mi widok otłuszczonych od naszego swojskiego jadła tłustych dup i mętnych oczu grubasów, którzy umierają na zawały i inne choroby spowodowane nadwagą o wiele szybciej niż palacze!
Kurde.. To wszystko jest dla ludzi!
Jak będzie wyglądał taki "porządny" "sterylny" świat?
Jak wegetariańskie flaki z olejem.
A pierdzieć wolno na ulicy!??? Bo to przecież też gaz!
Nie chcę być zatruwany, nie chcę być okopcany itp.. nie chcę tego, nie chcę tamtego, nie chcę być truty!..
To każcie zamknąć fabryki, wprowadzić zakaz jeżdżenia samochodami itp
A najlepiej to wyprowadzić się na bezludną wyspę, tam nikt was nie będzie podtruwał!!!
Psia dupa! Rzygać mi się chce od tych wszystkich praworządnych sterylnych niepalaczy!!!
darek1 napisał(a):Rysio napisał(a):Lidia K napisał(a):
Jestem wrogiem palenia wszędzie - przed dworcami, na przystankach, na plażach.
Proponuję zakazać również jedzenia lodów (widziałem masę patyczków po nich na plaży), owoców (resztki śmierdzą i zlatują się do nich owady), słonecznika (bo wszędzie leżą wygryzione pestki) itp, itd ...
Z lodami przesadziłeś. Natomiast picie piwa nie daj boże wódki na plaży świadczy o niskiej kulturze. Od tego są knajpy, bary, konoby, dom i miejsca wydzielone. Palenie to samo. Proponuję niszczyć pijaków i palaczy na plaży. Najłatwiej ich podmeldowywać do organów ścigania, cichutko, dyskretnie - do czego wszystkich zachęcam. Cała przyjemność to widok jak Policja wlepia mandat takim plażowiczom np. 200 kun
Druga przyjemność to udanie się do tych plażowiczy i udawanie jaka ta Policja Chorwacka jest niedobra. Zyskuje się wtedy aplauz i poważanie na plaży. Pozdrawiam
darek1 napisał(a):Nie konfident, nie donosiciel tylko obywatel wzorowo spełniajacy obowiazki wobec państwa. Aktywnie, gorliwie i społecznie zangażowany w likwidowanie patologii społecznej. Namawiam wszystkich do popierania moich idei. Pozdrawiam
Serce w pasy napisał(a):....Szkoda, że....
Piotrek_B napisał(a):Serce w pasy napisał(a):....Szkoda, że....
szkoda to to, że na forum jesteś krótko bo dajesz się wypuszczać i w .......... robić
Słabo znasz teksty Darka
janniko napisał(a):Po prostu życie w tak "pięknym" i sterowanym przez zakazy i nakazy świecie będzie tak nudne i pozbawione jakiegokolwiek smaku, że o prawo do eutanazji za kilkadziesiąt lat (albo i szybciej) będą walczyć już gimnazjaliści..
anjas napisał(a):jacky6 napisał(a):Popiel napisał(a):Podobnie kiedyś powiedział Titus i tego się trzymajmy
poproszę o cytat z Titusa...
jacky6 przecież Titus powiedział...... podobnie....i tego się trzymajmy.