Ural napisał(a):Wy młodzi, Wy młodzi objazdówka Wam nie zaszkodzi
Lednice napisał(a):Bardzo fajna relacja,
miło obejrzeć
renatalato napisał(a):... ale ile się musieliście nachodzić, ja bym za wami nie nadążyła rodzina mi ciągle znika z pola widzenia, bo ja to muszę wszystko ofocić
piotrf napisał(a):Już myślałem , że Was nie uda mi się dogonić , ale od czego jest noc
Jestem na bieżąco
Pozdrawiam
Piotr
te kiero napisał(a):nam 2x zginęła grupa z pola widzenia z tego powodu
ogólnie zwykle mocno opóźniamy przemarsze, więc nie wiem jakby to było pzy tylu odwiedzonych miejscach; może by nas po kilku razach gdzieś zostawili na pastwę losu, przewodnicy nie mają z nami lekkiego życia
Franz napisał(a):Nie chciałem się Fiolkowi z linkami wciskać, Pozdrawiam,
Wojtek
te kiero napisał(a):pięknego nigdy za wiele,
będę miał co porównywać do Krakusów
tony montana napisał(a):Człowiek wyskoczył na kilka dni do znajomych pod Toruń, a tu takie rzeczy!!
tony montana napisał(a):Wchodzę w tę relację, bo rejony bardzo mnie interesujące w związku z lipcowym wyjazdem na półwysep Iberyjski....
Z tempa relacji wnoszę, że przed wyjazdem COŚ niecoś pokażesz z miejsc, w których planuję być
Lednice napisał(a):Co do tempa relacji: jak tam Twoja relacja o Dolomitach się czuje
CROberto napisał(a): Heloł Ania i Janusz
CROberto napisał(a):Lista celów imponująca,ciekawe czy potrafilibyście wymienić wszystkie bez ściągi....
W Zurychu byłem w '88 na zawodach - mieliśmy zbiorczą wizę w celach prewencyjnych
U nas brzydki wrzesień w szaro-burej Polsce ,a tam inny świat - cud że nikt się nie zerwał...
Dawno nie oglądałem tego miasta, a Wasze zdjęcia przypomniały mi o tamtym wyjeździe
Magdalena S. napisał(a):Taki wyjazd do Hiszpanii i Portugalii to moje wielkie marzenie
Od kilku lat sobie to planujemy.
A potem wzywa mnie Chorwacja i nici z tego wychodzą...
Chętnie poczytam i pooglądam u Ciebie. A kiedyś na pewno wybierzemy się osobiście
Paulka napisał(a):Widać, że Przyjemniaczek nadawał tempo niezłe. Ciekawe jakie tańce dopuszczane były w regulaminie ?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe