Widzimy coraz bardziej popularny sposób na zwiedzanie miasta
Na takich „kółkach” to u nas w „bonarce” jeżdżą ochroniarze( dla niewtajemniczonych to największa galeria handlowa w Krakowie ).
Po odpoczynku w Zurichu wyjeżdżamy do Lozanny
fiolek napisał(a):Oj Wojtku, gdzie mi tam do Twojej relacji
fiolek napisał(a): W programie imprezy mamy zobaczyć: ZURYCH, LOZANNĘ, CARCASSONE, LOURDES, SAN SEBASTIAN, BURGOS, SEGOWIĘ, EL ESCORIAL, MADRYT, TOLEDO, SALAMANKĘ, FATIMĘ, BATALHĘ, ALCOBACĘ, NAZARE, SINTRĘ, MAFRĘ, PRZYLĄDEK ROCA, LIZBONĘ, KORDOBĘ, GRENADĘ, WALENCJĘ, BARCELONĘ, AVIGNON i na końcu WENECJĘ.
fiolek napisał(a):A i będzie dużo kościołów!!!
W Znojmie mamy pierwszy dłuższy postój tzw. przerwę techniczną.
Dawno tamtędy nie jechaliśmy i oto co ukazało się naszym oczom
renatalato napisał(a):Aniu, ale masz tępo
Super fajne fotki i opisy zapodajesz
renatalato napisał(a):A posiedziałabym tam sobie z Wami na kawie , a co, muzyczki dobrej zawsze warto posłuchać w miłym towarzystwie i otoczeniu
Franz napisał(a):My mieliśmy po prostu więcej czasu, więc więcej tamtejszych perełek udało się zobaczyć. A podróżując prywatnie samochodem mogliśmy wybierać to, co nas szczególnie interesowało.
Będę sobie śledził Waszą trasę - ciekaw jestem, gdzie się będą przecinały nasze tropy.
Pozdrawiam,
Wojtek
te kiero napisał(a):fiolek napisał(a): W programie imprezy mamy zobaczyć: ZURYCH, LOZANNĘ, CARCASSONE, LOURDES, SAN SEBASTIAN, BURGOS, SEGOWIĘ, EL ESCORIAL, MADRYT, TOLEDO, SALAMANKĘ, FATIMĘ, BATALHĘ, ALCOBACĘ, NAZARE, SINTRĘ, MAFRĘ, PRZYLĄDEK ROCA, LIZBONĘ, KORDOBĘ, GRENADĘ, WALENCJĘ, BARCELONĘ, AVIGNON i na końcu WENECJĘ.
no lista jest jest imponująca najbardziej będę czekał na Roca, Lizbonę i Kordobę...
te kiero napisał(a):fiolek napisał(a): A i będzie dużo kościołów!!
czasem stwierdzam, że to takie zapychacze wycieczek, byliśmy na kilku
te kiero napisał(a):fiolek napisał(a):Dawno tamtędy nie jechaliśmy i oto co ukazało się naszym oczom
to, to centrum rozrywki jeszcze istnieje? i jeszcze widzę rozbudowali
ostatnio byłem tam przed Schengen
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe