Ta buty z korka można kupić a coraz więcej win zamkniętych metalową zakrętką Czyżby korka brakowało?
Co do kąpieli to widzę, że było pełne zanurzenie dalej do oceanu się nie dało.
tiwa napisał(a):Potwierdzam, woda w Atlantyku (majowa Portugalia) zimna jak cholera . Fajne te buty z korka , ciekawe tylko ilorazowego użytku
pzdr.
tony montana napisał(a): No, wiedziałem, że "wykąpaliście" się w Nazare!
tony montana napisał(a):Ja zamierzam zamoczyć tam nieco więcej (jeśli tam w ogóle dojedziemy i starczy czasu!)
LRobert napisał(a):Ta buty z korka można kupić a coraz więcej win zamkniętych metalową zakrętką Czyżby korka brakowało?
LRobert napisał(a):Co do kąpieli to widzę, że było pełne zanurzenie dalej do oceanu się nie dało.
te kiero napisał(a):podoba mi się ta wycieczka, kierunek, zakres, miejscówki (i nowiutki autobus ), więc fiolek / krakuscity, jakbyście mogli napisać (np na PW) nazwę biura podróży byłbym wdzięczny
te kiero napisał(a):podoba mi się ta wycieczka, kierunek, zakres, miejscówki (i nowiutki autobus ), więc fiolek / krakuscity, jakbyście mogli napisać (np na PW) nazwę biura podróży byłbym wdzięczny
blue.wings napisał(a):[Wpisz w google : Hiszpania - Portugalia "Podbój Iberii" i wysoczy Ci nazwa biura w pierwszym linku:)
Pozdrowionka:)
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe