Wracamy na Puerta del Sol ....
Trochę zmęczeni idziemy dalej...
piekara114 napisał(a):Jak patrzę na te Wasze spacerki to musiałam nogi na stolik zarzucić, bo mnie od marszu zaczęły boleć ... Ale co zobaczyliście to Wasze
Do blue.wings daj już spokój z dublowaniem swoich postów. W ciągu 2 dni umieściłeś w 4 różnych miejscach taki sam post (i są to Twoje jedyne posty). Jeśli chcesz wyczerpującej odpowiedzi to poczekaj cierpliwie, bo inaczej żadnej odpowiedzi nie otrzymasz. I co ma Kornati do relacji z Hiszpanii? Chyba lepiej pytać w wątku właśnie o Kornati.
blue.wings napisał(a):Uwielbiam Wasze relacje z podróży i zawsze czytam od deski do deski. Piękny opis "Po bałkańsku" czy "Paryża" oraz "Sycylia-wyspa magiczna" ...Zachwyciłam się relacją z Portugalii i Hiszpanii, bo tam jeszcze nie byłam. Udana relacja jak każda inna Wasza relacja.
piekara114 napisał(a):Jak patrzę na te Wasze spacerki to musiałam nogi na stolik zarzucić, bo mnie od marszu zaczęły boleć ... Ale co zobaczyliście to Wasze
Do blue.wings daj już spokój z dublowaniem swoich postów. W ciągu 2 dni umieściłeś w 4 różnych miejscach taki sam post (i są to Twoje jedyne posty). Jeśli chcesz wyczerpującej odpowiedzi to poczekaj cierpliwie, bo inaczej żadnej odpowiedzi nie otrzymasz. I co ma Kornati do relacji z Hiszpanii? Chyba lepiej pytać w wątku właśnie o Kornati.
tony montana napisał(a):Jak tam pogoda w Suchej i przygotowania do wyjazdu do Ita?
ps Przepraszam Autorkę za off-top
fiolek napisał(a):Bardzo dziękuję wierna czytelniczko, za tak miłe słowa
fiolek napisał(a):jednak przygotowania do malowania ( zaczyna się w poniedziałek ) sa teraz priorytetowe
piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):Jak tam przygotowania do wyjazdu do Ita?
A przygotowania? Idą do przodu, notatki z 5 m-cy z forum zbieram w całość i prtsc z dojazdów też [/size]
piekara114 napisał(a):Współczuję, ja po kłuci rur w mieszkaniu i odnowieniu jednego pokoju miałam dość (2 tygodnie pył wychodził skąd mógł, mimo że wszystko pomyłam), a czeka mnie jeszcze drugi pokój (usuniecie kominka) i łazienka (ale to ma być luzik...podobno
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe