Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyprawa na Brac

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mauro78
Autostopowicz
Wyprawa na Brac

Nieprzeczytany postnapisał(a) mauro78 » 09.02.2007 21:28

Witam ,
Byłem latem 06 koło Omisa ale codzienna przeprawa przez jadrankę doprowadzała mnie do rozpaczy.Był ktoś może na Brac w miejscowości Bol przy plaży Zlatni rat? Szukam sprawdzonej kwatery za rozsądne pieniądze.
Proszę niech mi ktoś powie jak nie jechać 19 godzin w tamte okolice.

Mauro
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 09.02.2007 21:53

mauro78 napisał(a):Witam ,
Byłem latem 06 koło Omisa ale codzienna przeprawa przez jadrankę doprowadzała mnie do rozpaczy.Był ktoś może na Brac w miejscowości Bol przy plaży Zlatni rat? Szukam sprawdzonej kwatery za rozsądne pieniądze.

Mauro

Tak to tylko w Erze :hut:
Ryszard_K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ryszard_K » 09.02.2007 23:02

rozłóz na 2 dni :D
co ja mam powiedzieć? jade non- stop 24 h z 3 godz przerwą w Bosiljevie
bemarjo
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bemarjo » 09.02.2007 23:58

witam
na Brać najlepiej przeprawić się promem ze Splitu.
jeżeli chodzi o miejscowość Bol-to ja mieszkałem akurat w hotelu-z tego co widziałem nie było problemu z kwaterami
sama plaża trochę przereklamowana-z pewnością nie jest piaszczysta
Mariusz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.02.2007 00:17

wyprawa na Brač :wink:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Tu znajdziesz informacje jak dojechać , obejrzysz zdjęcia.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
czy ceny są rozsądne nie wiem, bo właścicielka (Wanda) podaje je mailem.
Nie jechać 19 godzin = lecieć samolotem. :wink:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 10.02.2007 00:46

Mauro

Samolotem frunąć :)
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 10.02.2007 11:15

Mauro

Witam. Zacznę od końca.
Spoooko, z Krakowa nie da rady dojechać w 19 godzin więc problem z głowy :lol: :wink: .
Było kupę ludzi - wystarczy tylko użyć opcji SZUKAJ.
Co do kwater również.
Pozdrawiam
Wojtek
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 10.02.2007 11:45

Mauro

Ja mam inny pomysł, żeby nie jechac 19 godzin :lol: - ZWOLNIĆ może i dłużej ale bezpieczniej ;)

:papa:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 10.02.2007 13:38

Buber napisał(a):
Witam. Zacznę od końca.
Spoooko, z Krakowa nie da rady dojechać w 19 godzin więc problem z głowy :lol: :wink: .

Wojtek

No bez przesady, 19 godzin to żaden wyczyn z Krakowa do Splitu dolecieć. Najkrócej jechałam 16 godzin, z postojem na obiad na Węgrzech i wcale nie z prędkością ponaddźwiękową.
Ale fakt - poza sezonem. Więc te 19 godzin to norma - pod warunkiem, że nie w sobotę.
fokstrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fokstrot » 10.02.2007 13:53

19h z krakowa do Splitu to spacerowym tempem, z niezla przerwa na odpoczynek.
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 10.02.2007 16:58

fokstrot napisał(a):19h z krakowa do Splitu to spacerowym tempem, z niezla przerwa na odpoczynek.

Do Splitu może. Moje jedyne doświadczenie: II- ga połowa września środek tygodnia - trasa przez Słowację i Węgry (może z 1,5 h spania) - 17 godzin Karlovac. Ale do Bola małe szanse (jechać non stop i od razu na prom :?: ).
Pa
zimny
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zimny » 10.02.2007 19:28

Ja bym się zastanowił nad Brać , byłem w wielu miejscach w Cro ale tam jest tylko pięknie na zdięciach, sam Bol rozczarowuje, do tego bardzo dużo ludzi. Owszem zaliczyć warto, ale tylko na jeden dzień np. z Hvaru ( z Jelsy ).
Pozdrawiam
MCR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MCR » 25.02.2007 00:04

Czy ja wiem? Mnie się Brac bardzo podobał i ludzi też niezbyt wiele (w każdym razie można znaleźć spokojne miejsca).
profet
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) profet » 25.02.2007 16:22

Mnie Brac odpowiadał byłem w Supetarze ale na uboczu ludzi umiarkowanie na plaży dużo miejsca . Bol odwiedziliśmy przy sławnej plaży ludzi sporo ale są też spokojniejsze miejsca

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje