Tymona napisał(a):A ja sobie tak czytam i odległy świat z Tobą oglądam i ciągle ocham i acham
A ja się cieszę, że taką towarzyszkę tej podróży mam.
To dopinguje do spędzania czasu - w pocie czoła - nad klawiaturą.
Pozdrawiam,
Wojtek
mariusz-w napisał(a):...kolory niesamowite - momentami to "gogenowska paleta" - taki krajobraz to uciecha dla oczu .
Wedera napisał(a):Cudowne Pan odwiedza miejsca i aż chce się jeszcze i jeszcze.
Tomasz W napisał(a):Kolejna świetna relacja. Kolory rzeczywiście niesamowite. Szczególnie ta roślinność, tamtejszy odpowiednik tundry...
Z zainteresowaniem czekam na ciąg dalszy...
piotrf napisał(a):Część z tych kolorów miałem okazję podziwiać ale na północy
Kolory skał zmieniające się ze zmianą kąta padania światła . . .
piotrf napisał(a):W latach 89 / 90 szwędałem się po Ameryce Północnej - pstrykałem wtedy Minoltą - kompaktem . Trochę fotek jest , szczególnie z pustyni w Newadzie , Arizonie , Pn. Kalifornii
Trzeba kupić skaner
Franz napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):A jakieś przykładowe ceny, bo wiesz... można mieć 100 000 i być biednym dlatego, że chleb będzie kosztował np. 10 000 jednostek monetarnych Czyli po ile LPG, chleb i/lub piwo i czy lepiej wwozić euro czy dolary, a może lepiej wypłacać kartą kredytową ze ściany
Nooo... podałem przykładową cenę - za przejazd z lotniska do miasta. ...
Leszek Skupin napisał(a):Owszem 2000 , ale nie podałeś ile km was wiózł dobra wracam do czytania
Leszek Skupin napisał(a):Wojtku przecież ja żartuję z tymi cenami
Leszek Skupin napisał(a):Piotrek się do tych żartów dołączył z pytaniem "jak ominąć autostradę"