papia napisał(a):Halo!! Puk puk!! Dlaczego zacięło się, a było tak pięknie...
Andzia* napisał(a):O jak dobrze, że tu trafiłam. Jestem zauroczona...... Planu na tegoroczne wakacje jeszcze nie mam. Moja druga połowa chce zmienić kierunek, ja raczej skłaniam się kolejny raz w stronę Cro. No cóż, może jednak dam się skusić na zdradę ..... Lefkada boska
Andzia* napisał(a):O jak dobrze, że tu trafiłam. Jestem zauroczona...... Planu na tegoroczne wakacje jeszcze nie mam. Moja druga połowa chce zmienić kierunek, ja raczej skłaniam się kolejny raz w stronę Cro. No cóż, może jednak dam się skusić na zdradę ..... Lefkada boska
kanarowski napisał(a):Każdemu kto się pyta nas dokąd pojechać, to bez zastanowienia odpowiadamy, że Lefkada, niewielu się decyduje ze względu na odległość. My byliśmy dwukrotnie w Chorwacji i zwiedziliśmy północ i południe. Chorwacja też jest piękna, ale Lefkada jest bajeczna. Na prawdę raz dla odmiany warto pojechać na Lefkadę, a zapewne kto tam pojedzie raz, będzie chciał powrócić tak jak my.
gusia-s napisał(a):kanarowski napisał(a):Każdemu kto się pyta nas dokąd pojechać, to bez zastanowienia odpowiadamy, że Lefkada, niewielu się decyduje ze względu na odległość. My byliśmy dwukrotnie w Chorwacji i zwiedziliśmy północ i południe. Chorwacja też jest piękna, ale Lefkada jest bajeczna. Na prawdę raz dla odmiany warto pojechać na Lefkadę, a zapewne kto tam pojedzie raz, będzie chciał powrócić tak jak my.
Oczywiście! pełna zgoda ale raczej trzeba sobie odpuścić wyjazd tegoroczny i dać im czas na naprawienie szkód po trzęsieniu ziemi ... mam tu na myśli brak dostępu do niektórych plaż.
Ktoś się może zauroczyć na podstawie ubiegłorocznych fotek a na miejscu zastanie co innego
kanarowski napisał(a):gusia-s napisał(a):kanarowski napisał(a):Każdemu kto się pyta nas dokąd pojechać, to bez zastanowienia odpowiadamy, że Lefkada, niewielu się decyduje ze względu na odległość. My byliśmy dwukrotnie w Chorwacji i zwiedziliśmy północ i południe. Chorwacja też jest piękna, ale Lefkada jest bajeczna. Na prawdę raz dla odmiany warto pojechać na Lefkadę, a zapewne kto tam pojedzie raz, będzie chciał powrócić tak jak my.
Oczywiście! pełna zgoda ale raczej trzeba sobie odpuścić wyjazd tegoroczny i dać im czas na naprawienie szkód po trzęsieniu ziemi ... mam tu na myśli brak dostępu do niektórych plaż.
Ktoś się może zauroczyć na podstawie ubiegłorocznych fotek a na miejscu zastanie co innego
A wiadomo jakie plaże ucierpiały przez trzęsienie oprócz Egremni? Do których dojazd jest utrudniony, albo niemożliwy?
Tak właśniejacencjusz napisał(a):Z tego co mi wiadomo to zejście na plaże Porto Katsiki nie zostało naruszone i nic nie stoi na przeszkodzie aby plaża była otwarta.
uszkodzone są schody na punkt widokowy.
Ja to bym nawet chętniej łodzią niż autem tam się wybrałajacencjusz napisał(a):Myślę,że na Gialos, a może i na Egremni w tym roku będą kursować liczne łodzie dowożąc turystów za odpowiednią opłatą, więc nie spisywałbym ich na straty w najbliższym sezonie.