arb napisał(a):Znalazłem jakiś temat do którego mogę się podpiąć. W sumie chodzi o wypożyczenie auta w Chrowacji, dokładniej w Splicie, na lotnisku. I nie może to być żaden kompakt, czy mini jak jakaś Corsa. Przy moich gabarytach jakbym wsiadł w Corsę to samochód przewróciłby się na bok.
Czy ktoś może polecić jakąś sprawdzoną wypożyczalnię? Jest tego pełno w sieci, także strona lotniska informuje o kilku różnych firmach. Ja nigdy nie bawiłem się w takie coś i po prostu nie bardzo wiem, czym się kierować przy wyborze firmy (czy np. celować w lokalne wypożyczalnie, czy w duże sieciówki).
Jakieś przydatne informacje jeśli chodzi o wypożyczenie auta w Chorwacji? Lub w ogóle? Na coś napisanego drobnym drukiem zwrócić szczególną uwagę?
JackDaniels;) napisał(a):arb napisał(a): I nie może to być żaden kompakt, czy mini jak jakaś Corsa. Przy moich gabarytach jakbym wsiadł w Corsę to samochód przewróciłby się na bok.
Do wyjazdu troszkę Ci zostało, więc możesz jeszcze sporo schudnąć, do gabarytów mini czy corsy
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko