Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wypożyczenie samochodu z Polski

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gigant
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gigant » 19.04.2012 15:15

Rozważam wypożyczenie na 15 dni Vana z Polski. Boje się tylko żeby mnie nie zaskoczyły ukryte koszty podczas zdawania samochodu. Jak ukradną auto lub coś sie w nim rozleci to kaucja przepada. Ma ktoś doświadczenie w tym temacie?
Mentasm
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mentasm » 13.05.2012 12:05

witam, podłącze się pod temat , chcemy wypożyczyć busa 9 osobowego czy posiada ktoś namiar na w miarę tanią wypożyczalnię ? bez limitu km

pozdrawiam
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 13.05.2012 22:32

Witaj!
Ja posiadam busa 9 - cio osobowego. Jeżdżą nim głównie CROpelkowcy, kiedy chcesz jechać? Cena z pewnością Cię zadowoli, auto zresztą też. W razie pytań pisz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl albo lepiej dzwoń 793-00-82-83 :wink:
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 13.05.2012 22:34

Wracając do pytania limitu kilometrów nie mam - w granicach rozsądku oczywiście :lol:
Pozdrav
Piraraq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piraraq » 21.07.2012 18:29

Witam, ma ktos moze jakas sprawdzona wypozyczalnie samochodow w okolicach Katowic? Szukam jakiegos kombika na okolo 12 dni na wypad do Cro.
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 22.07.2012 10:42

Piraraq napisał(a):Witam, ma ktos moze jakas sprawdzona wypozyczalnie samochodow w okolicach Katowic? Szukam jakiegos kombika na okolo 12 dni na wypad do Cro.

Z Katowic do oleśnicy dwie godzinki drogi - nie liczę dwóch dni (na zabranie i oddanie auta) mam busa 9 osób z pewnością taniej niż w wypożyczalni kombiak:) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl 793-00-82-83
regina26
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) regina26 » 05.07.2013 23:40

Witam wszystkich. Mam wolnego busa 9-osobowego Renault Trafic na wyjazd do Chorwacji. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
vister24
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) vister24 » 29.07.2013 23:46

witam szukał bym auta 7 osobowego na wypożyczenie na 10dni polecicie cos
sirk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sirk » 31.07.2013 20:19

Drodzy forumowicze, dziś właśnie padło mi auto, którym miałem jechać do Cro pojutrze :evil: . Kumulacja problemów, która na 99% uniemożliwi mi wyjazd tym samochodem. Długo by pisać. Masakra...Tak więc, na gwałt poszukuję auta do wynajęcia w rozsądnej cenie na 2 tygodnie z opcją wyjazdu za granicę, oczywiście. Podróżników trzech. Czy ktoś może coś polecić? Jestem z Jastrzębia-Zdroju. W międzyczasie szukam w internecie...
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 31.07.2013 20:54

Pytaj u Panka. Koszt dla asistance za dzień to około 110 pln za auto typu avensis.
Stawka dla pospólstwa x 2.
Działaj.
qlman74
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) qlman74 » 11.08.2013 18:49

Wiele osób wątpiło, a jednak wynajęcie BUS-a dla 7os do chorwacji udało się. Mam namiary na człowieka, który wynajmuje 9 os. BUS-y w bardzo dobrej cenie. POLECAM. Cena niska do tego człowiek bardzo sympatyczny i bez problemowy. Opel Vivaro 2.0T( powiększona część bagażowa) z 2012 roku sprawował się genialnie. ‪#‎Q‬-Trans ‪#‎Tomasz‬ ‪#‎Darulis‬
Opel na trasie miał spalanie 7,8 l ( jechaliśmy z prędkością 120 km/h - tempomat)
Spokojnie 7 os zapakowało się do środka.To co mnie b. ucieszyło radio w samochodzie miało AUX-IN
:)
Ciekawostka: Kontakt do wspomnianego człowieka znalazłem na tym forum!!!

Tomasz Darulis
512 112 179
josefoe
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) josefoe » 12.08.2013 10:13

qlman74 napisał(a): Cena niska do tego człowiek bardzo sympatyczny i bez problemowy.

Potwierdzam: bardzo dobry kontakt z właścicielem a wypożyczony bus sprawował się znakomicie. Przejechałem nim ponad 4,5 tys. km po europejskich i chorwackich drogach i stwierdzam, że jazda tym autem to czysta przyjemność.
Wygoda, komfort, niskie spalanie, ogromna przestrzeń bagażowa, sprawna i wydajna klimatyzacja zdecydowało, że w przyszłym roku ponownie organizuję wyprawę tym komfortowym autem.
lukas482
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukas482 » 15.08.2013 14:15

Witam wszystkich CROmaniaków :)
Chciałem podpiąć się do tematu, jako że planujemy wyjazd do Poreć 22.09-30.09 a nasz samochód odmawia współpracy poszukuję na wynajem busika (pojedzie nas 6 osób)
Jesteśmy z okolic Suchej Beskidzkiej, gdyby ktoś w tym terminie miał wolny samochód w rozsądnych pieniądzach to bardzo proszę o kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl tel. 501 108 708
Pozdrawiam wszystkich Łukasz 8)
cyprysiaki
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) cyprysiaki » 15.08.2013 14:27

do lukas 482 a wysiliłeś się aby poczytać ten wątek już chyba ze 4 osoby polecają busa od q trans
lukas482
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukas482 » 15.08.2013 16:10

a no wysiliłem :smo:
Ostatnio edytowano 16.08.2013 10:40 przez lukas482, łącznie edytowano 1 raz
Następna strona

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies