Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać? [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ja w piatek gdy byłam tez nie
Tu co nie co jest opisane o Mimicach - swoja droge przepięknie jest tam i polecamprzepyszną pizzę w KONOBA-PIZZERIJA VAL po prostu mniam ! no i piekne widoki z tarasu wtapiającego sie w morze..ach !
kemilia napisał(a):swoja droge przepięknie jest tam i polecamprzepyszną pizzę w KONOBA-PIZZERIJA VAL po prostu mniam ! no i piekne widoki z tarasu wtapiającego sie w morze..ach !
No to utwierdzasz mnie w przekonaniu, że dobrze wybrałem miejsce na tegoroczny pobyt w Cro. Jeszcze 2 tygodnie do wyjazdu.
Pozdrawiam.
No to utwierdzasz mnie w przekonaniu, że dobrze wybrałem miejsce na tegoroczny pobyt w Cro. Jeszcze 2 tygodnie do wyjazdu.
Pozdrawiam.
Bardzo fajne sa Mimice, bo spokojne, kilka knajpek, ładne plaże ( ja byłam w pipidówce obok(przeuroczej) ) no i swietna baza wypadowa, gdyz blisko do Makarskiej, Omisia, Splitu, Baski Vody itp. Ach zazdroszczę- ja jeszcze ok. 340 dni