Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wypadek czeskiego autokaru

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
slawek73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek73 » 26.06.2012 11:11

Ale to oczywiście kwestia indywidualnych predyspozycji,a nie jakaś obowiązująca zasada.

Dokładnie ja mam to samo, aczkolwiek rozumiem tych którzy wolą jechać w dzień i nie są przyzwyczajeni do jazdy nocą, jak było wyżej powiedziane, wszystko zależy od indywidualnych predyspozycji i możliwości każdego z nas :wink:

Oznacza co oznacza.

Można by było długo dyskutować na ten temat, klega widzę się nudzi, lub "próbuje dowartościować" a mi to " w sio rybka'. Tak to odebrałem, przedstawiłem swój pkt widzenia, rozumiejąc jednocześnie innych. Dalej nie zamierzam się w niego wgłębiać tworząc OT,bo nie o to tutaj chodzi, natomiast jeśli "ktoś" lubi to powodzenia życzę :wink: ........
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.06.2012 11:22

Oj,tak.
Rozmowa z Tobą z całą pewnością mnie dowartościuje...

pozdrawiam.
slawek73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek73 » 26.06.2012 11:55

anakin napisał(a):Oj,tak.
Rozmowa z Tobą z całą pewnością mnie dowartościuje...

pozdrawiam.

I Vice Versa :? .....

Pozdrawiam Również
Guzior
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Guzior » 26.06.2012 12:51

Hihihi :D zaczęło się o wypadku czeskiego autokaru, a skończyło się jak zwykle :D :D :D
zbig99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zbig99 » 26.06.2012 12:57

w sumie dziwię się że to ostra dyskusja a nie wymiana swoich spostrzeżeń.. Ostro jak na politycznych forach... Myślę, że tutaj obowiązuje jednak wyższy poziom komunikacji... 8)
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Busomat.pl

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.06.2012 15:56

busomat.pl napisał(a):Kierowca prawdopodobnie zasnął za kierownicą. Przykra sprawa. Jest to też ostrzeżenie dla tych co kombinują z tachografem i przeceniają swoje możliwości. Zmęczenie może mieć tragiczne skutki.

Witam, masz zgodą Admina na reklamę :?:
guniak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) guniak » 27.06.2012 08:44

A ja proponuje kilka razy przejechać się w dzień i w nocy,wypoczęty i zmęczony,na autostradzie i w ruchu miejskim i dopiero wyciagnąć wnioski,co komu odpowiada,gdzie są granice.Nie po pierwszym razie.Jak tak narzekacie na jazdę w nocy autostradą to proponuję jazdę nocną w kierunku naszego pomorza.Są odcinki proste z drzewami przy poboczu ,już po chwili tworzą złudzenie jakby się jechało w tunelu,a tu bach zakręty się zaczynają.Autostrada nocą to jest bajka.
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Wypadek czeskiego autokaru - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone