Cześć,
Jak w temacie, wybieram się we wrześniu na Hvar do miejscowości Jelsa, czy kojarzy ktoś czy jest tam możliwość wynajmu skutera?
syla_stg napisał(a):Witam Mam pytanie. Czy w miejscowości Ivan Dolac na wyspie Hvar jest możliwość wypożyczenia skuteru wodnego?
kejcik89 napisał(a):Cześć
planujemy z mężem w tym roku podczas pobytu na Hvarze (czerwiec) wypożyczenie skutera i objazd miejscowości: Dol, Vrbanj, Svirce, Vrisnik, może jeszcze Pitve, najlepiej w ciągu jednego dnia. Czy ktoś z Was korzystał z takiego środka lokomocji na wyspie? Moje pytanie - na dwie osoby wystarczy wypożyczenie 50tki czy może coś z większym silnikiem? Jakie spalanie może mieć taka maszyna w opisanych rejonach? Czy jeden pełny bak wystarczy czy konieczne mogą być dodatkowe tankowania? Dużo pytań, ale nurtuje mnie ten temat Pozdrawiam, Kasia
Bea.ta napisał(a):Skontaktuj się z Kasią - member7571/
Jeśli nic się nie zmieniło, ma wypożyczalnię skuterów w Starim Gradzie na Hvarze.
Tomasz61 napisał(a):Bea.ta napisał(a):Skontaktuj się z Kasią - member7571/
Jeśli nic się nie zmieniło, ma wypożyczalnię skuterów w Starim Gradzie na Hvarze.
Zmieniło się już ponad 2 lata temu. Wypożyczalnia istnieje, ale Kasia w niej już nie pracuje.
gorny napisał(a):brałem 2x w tym mc motorówki ( raz 20 hp, raz 50hp) z hvaru i za każdym razem nie było problemu przy oddawaniu, w pierwszej nawet przekręcił się ster ale nie było problemu przy oddawaniu, koszt takiej przyjemności 100, 150e per dzień, paliwo wliczone koszt wynajmu sprawdzali tylko czy śruba ok.