Cześć,
Jak w temacie, wybieram się we wrześniu na Hvar do miejscowości Jelsa, czy kojarzy ktoś czy jest tam możliwość wynajmu skutera?
syla_stg napisał(a):Witam Mam pytanie. Czy w miejscowości Ivan Dolac na wyspie Hvar jest możliwość wypożyczenia skuteru wodnego?
kejcik89 napisał(a):Cześć
planujemy z mężem w tym roku podczas pobytu na Hvarze (czerwiec) wypożyczenie skutera i objazd miejscowości: Dol, Vrbanj, Svirce, Vrisnik, może jeszcze Pitve, najlepiej w ciągu jednego dnia. Czy ktoś z Was korzystał z takiego środka lokomocji na wyspie? Moje pytanie - na dwie osoby wystarczy wypożyczenie 50tki czy może coś z większym silnikiem? Jakie spalanie może mieć taka maszyna w opisanych rejonach? Czy jeden pełny bak wystarczy czy konieczne mogą być dodatkowe tankowania? Dużo pytań, ale nurtuje mnie ten temat Pozdrawiam, Kasia
Bea.ta napisał(a):Skontaktuj się z Kasią - member7571/
Jeśli nic się nie zmieniło, ma wypożyczalnię skuterów w Starim Gradzie na Hvarze.
Tomasz61 napisał(a):Bea.ta napisał(a):Skontaktuj się z Kasią - member7571/
Jeśli nic się nie zmieniło, ma wypożyczalnię skuterów w Starim Gradzie na Hvarze.
Zmieniło się już ponad 2 lata temu. Wypożyczalnia istnieje, ale Kasia w niej już nie pracuje.
gorny napisał(a):brałem 2x w tym mc motorówki ( raz 20 hp, raz 50hp) z hvaru i za każdym razem nie było problemu przy oddawaniu, w pierwszej nawet przekręcił się ster ale nie było problemu przy oddawaniu, koszt takiej przyjemności 100, 150e per dzień, paliwo wliczone koszt wynajmu sprawdzali tylko czy śruba ok.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne